reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć:)
Kurcze któraś pisała że od dwóch dni mdli ją mniej, w ósmym tygodniu.
Zaczęłam się strasznie martwić, bo właśnie drugi dzień mam mniej wzdęty brzuch, i mniej mnie mdli, w ogóle wstałam rano i nic mnie nie boli, jestem w szoku, zwykle bolał mnie kręgosłup. Dziś 7t4d.
To jeszcze za wcześnie żeby mdłości się skończyły. Jutro wizyta, nie wiem jak doczekam ;(
U mnie to samo, dzis tez 7t4d i objawy od wczoraj jakby mniejsze :/ znowu mnie boli tylko jedna piers, prawie mnie nie mdli, nawet brzuch w nocy nie bolał z rozciągania.. tez sie zaczęłam nakręcać, a ja dopiero 11.04 idę na USG :( ale mam nadzieje, ze to normalne, ze objawy raz są mniejsze , raz wieksze :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny! Adrianna dobrze, że z dzidzią wszystko oki, będzie dobrze:) a jedna z koleżanek pisała, że luteina powoduje większy apetyt i wzdęty brzuch- i faktycznie zauważyłam to u siebie od tygodnia:) ja też na lato mam sporo sukienek, już nie mogę się doczekać kiedy je ubiorę. Z jedną z nich mam nawet przygodę, bo mieszkając w Londynie kupiłam ją, bo bardzo mi się podobała, ale miałam ją tylko raz na sobie, bo jest poszerzana w brzuchu i jak ubrałam wszyscy pytali czy jestem w ciąży. Teraz w końcu mogę ją ubrać i nie tłumaczyć się z głupich pytań i docinek:)miłego dnia:)

Jeszcze @pudrowaona5 ma dziś na pewno wizytę :) ja tez miałam mieć, ale ja odwołań, bo byłam przecież w sobotę.

Jeśli chodzi o objawy, to ja oprócz bólu piersi i senności nie mam nic. Mdłości miałam dosłownie tydzień. No ale widziałam w sobotę dzidziusia i wszystko u niego dobrze :)

Mój syn nie może się doczekać dzidziusia :) ciagle pyta co dzidziuś robi w brzuszku, co je, co kupimy dzidziusiowi :) Ach... wzruszona jestem :D dziś poszliśmy razem do laboratorium bo musiałam zbadać tsh i syn zapytał czy pani w laboratorium wyjmie już dzidziusia :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

I chyba jeszcze ktoś miał mieć od rana wizytę, ale nie pamietam kto :(

Hej!!! Ja juz po wizycie :-)
Bejbi ma 13 mm, serduszko bije jak szalone. Ten sam tydzień co z moich obliczeń co do dnia :-)

f2w39n73te1rwg8n.png

Hej!!! Ja juz po wizycie :-)
Bejbi ma 13 mm, serduszko bije jak szalone. Ten sam tydzień co z moich obliczeń co do dnia :-)

f2w39n73te1rwg8n.png

Właśnie! Wiedziałam, ze ktoś od rana jeszcze ma wizytę :)

Cieszę się ogromnie i gratuluje serduszka!!!!! [emoji173]️

reklama
Dziękuję kobietki za słowa otuchy :*
myślę pozytywnie, leżę i udaję inkubator :D
Dla dzidzi wszystko!

Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :) :)

Miejcie piękny dzień!

Będzie dobrze. Ciąża nie choroba, ale to wyjątkowy stan. Odpoczywaj i wszystko będzie dobrze. Zagrożenie wkrótce minie :)

Do góry