reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej hej ! Ja już na nogach od 6.00 choć mam dzień wolny i teoretycznie mogłabym pospac dłużej... eh

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Miejmy nadzieję ze to normalne. W końcu wszystko tam rośnie i się rozciąga. Ja miałam mieć dziś wizytę ale idę jednak jutro to zapytam

hchy43r8h8l5x99d.png

@pudrowaona5 to w poniedziałek wchodzimy razem :) ja tez o 17 :)

I ja również padam ze zmęczenia, chociaż miałam już jedna drzemkę godzinna. Mieszkanie Ogarnelam z samego rana i teraz mogę jeszcze chwilkę odpocząć. Zaraz po synka lecę.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Ooo to fajnie; )

Jeeeee bilo serduszko. Slyszalam. Jest malenstwo ale jest :)

m3sxskjo6qsoarci.png
Super gratuluję
Ja już po wizycie :D zarodek 1,3mm, wszystko w porządku i piękne zdjęcie na pamiątkę :) kolejna wizyta 13.04. Ulżyło mi niesamowicie.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Extra; )

Witam nowe mamusie

Dobry :*
Ja dziś miałam nockę u małego podopiecznego wiec za godzinę wychodzę i do domku a w domku roboty co nie miarą i na 13 na paznokcie; )

Witajcie ☺ poranne mdlosci i wymioty daja o sobie znać już 3 razy lecialam piorunem a jestem na nogach od 6 .... dzisiaj przed 11 czeka mnie wizyta usg zobaczę maluszka mam nadzieje zdrowego ... jesli tylko zdolam dojechać do kiliniki 55km przedemna a później powrót
Napewno też dostanę skierowanie na badania krwi i moczu .....ehh jak ja się boję igieł. ..

Też tak to sobie tłumaczę.
Tak dziewczyny takie pobolewanie jest normalne ... 4 porod przedemna.... w pierwszej ciazy co wizytę pytałam się lekarzaczemu boli i czy to normalne..... lekarz potwierdził że to normalne związane z tym ze wszystko do musi powiększyć ...rozciągnąć. ... co może powodować dyskomfort lub delikatny ból..... Ale zawsze trzeba pamiętać ze lepiej skonsultować z lekarzem i być pewnym niż żeby sie pozniej ej okazało że mogło to być coś poważniejszego

reklama
Witajcie [emoji5] poranne mdlosci i wymioty daja o sobie znać już 3 razy lecialam piorunem a jestem na nogach od 6 .... dzisiaj przed 11 czeka mnie wizyta usg zobaczę maluszka mam nadzieje zdrowego ... jesli tylko zdolam dojechać do kiliniki 55km przedemna a później powrót
Napewno też dostanę skierowanie na badania krwi i moczu .....ehh jak ja się boję igieł. ..
To daleko masz. Ja dojeżdżam ok 30km do ginki I to już dla mnie daleko ;) ale muszę się przemeczyc bo to ordynatora polozniczego gdzie chce rodzić.

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry