reklama
Hej!
@Danielkowa wspaniałe wieści!! Masz zdjęcie?
@niusia87 gratulacje
Dziś w nocy pobolewało mnie podbrzusze. Wy jeszcze czasami czujecie?
@Danielkowa wspaniałe wieści!! Masz zdjęcie?
@niusia87 gratulacje
Dziś w nocy pobolewało mnie podbrzusze. Wy jeszcze czasami czujecie?
Troszkę mnie uspokoiłaś. DziękujęMnie często boli
Też tak to sobie tłumaczę.Miejmy nadzieję ze to normalne. W końcu wszystko tam rośnie i się rozciąga. Ja miałam mieć dziś wizytę ale idę jednak jutro to zapytam
pudrowaona5
Fanka BB :)
Ooo to fajnie; )@pudrowaona5 to w poniedziałek wchodzimy razem ja tez o 17
I ja również padam ze zmęczenia, chociaż miałam już jedna drzemkę godzinna. Mieszkanie Ogarnelam z samego rana i teraz mogę jeszcze chwilkę odpocząć. Zaraz po synka lecę.
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Super gratulujęJeeeee bilo serduszko. Slyszalam. Jest malenstwo ale jest
Extra; )Ja już po wizycie zarodek 1,3mm, wszystko w porządku i piękne zdjęcie na pamiątkę kolejna wizyta 13.04. Ulżyło mi niesamowicie.
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam nowe mamusie
Dobry :*
Ja dziś miałam nockę u małego podopiecznego wiec za godzinę wychodzę i do domku a w domku roboty co nie miarą i na 13 na paznokcie; )
afrodyta92
Witajcie ☺ poranne mdlosci i wymioty daja o sobie znać już 3 razy lecialam piorunem a jestem na nogach od 6 .... dzisiaj przed 11 czeka mnie wizyta usg zobaczę maluszka mam nadzieje zdrowego ... jesli tylko zdolam dojechać do kiliniki 55km przedemna a później powrót
Napewno też dostanę skierowanie na badania krwi i moczu .....ehh jak ja się boję igieł. ..
Napewno też dostanę skierowanie na badania krwi i moczu .....ehh jak ja się boję igieł. ..
afrodyta92
Tak dziewczyny takie pobolewanie jest normalne ... 4 porod przedemna.... w pierwszej ciazy co wizytę pytałam się lekarzaczemu boli i czy to normalne..... lekarz potwierdził że to normalne związane z tym ze wszystko do musi powiększyć ...rozciągnąć. ... co może powodować dyskomfort lub delikatny ból..... Ale zawsze trzeba pamiętać ze lepiej skonsultować z lekarzem i być pewnym niż żeby sie pozniej ej okazało że mogło to być coś poważniejszegoTeż tak to sobie tłumaczę.
reklama
Mimi2330
To daleko masz. Ja dojeżdżam ok 30km do ginki I to już dla mnie daleko ale muszę się przemeczyc bo to ordynatora polozniczego gdzie chce rodzić.Witajcie [emoji5] poranne mdlosci i wymioty daja o sobie znać już 3 razy lecialam piorunem a jestem na nogach od 6 .... dzisiaj przed 11 czeka mnie wizyta usg zobaczę maluszka mam nadzieje zdrowego ... jesli tylko zdolam dojechać do kiliniki 55km przedemna a później powrót