reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej hej ! Ja już na nogach od 6.00 choć mam dzień wolny i teoretycznie mogłabym pospac dłużej... eh

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Miejmy nadzieję ze to normalne. W końcu wszystko tam rośnie i się rozciąga. Ja miałam mieć dziś wizytę ale idę jednak jutro to zapytam

hchy43r8h8l5x99d.png

@pudrowaona5 to w poniedziałek wchodzimy razem :) ja tez o 17 :)

I ja również padam ze zmęczenia, chociaż miałam już jedna drzemkę godzinna. Mieszkanie Ogarnelam z samego rana i teraz mogę jeszcze chwilkę odpocząć. Zaraz po synka lecę.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Ooo to fajnie; )

Jeeeee bilo serduszko. Slyszalam. Jest malenstwo ale jest :)

m3sxskjo6qsoarci.png
Super gratuluję
Ja już po wizycie :D zarodek 1,3mm, wszystko w porządku i piękne zdjęcie na pamiątkę :) kolejna wizyta 13.04. Ulżyło mi niesamowicie.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Extra; )

Witam nowe mamusie

Dobry :*
Ja dziś miałam nockę u małego podopiecznego wiec za godzinę wychodzę i do domku a w domku roboty co nie miarą i na 13 na paznokcie; )

Witajcie ☺ poranne mdlosci i wymioty daja o sobie znać już 3 razy lecialam piorunem a jestem na nogach od 6 .... dzisiaj przed 11 czeka mnie wizyta usg zobaczę maluszka mam nadzieje zdrowego ... jesli tylko zdolam dojechać do kiliniki 55km przedemna a później powrót
Napewno też dostanę skierowanie na badania krwi i moczu .....ehh jak ja się boję igieł. ..

Też tak to sobie tłumaczę.
Tak dziewczyny takie pobolewanie jest normalne ... 4 porod przedemna.... w pierwszej ciazy co wizytę pytałam się lekarzaczemu boli i czy to normalne..... lekarz potwierdził że to normalne związane z tym ze wszystko do musi powiększyć ...rozciągnąć. ... co może powodować dyskomfort lub delikatny ból..... Ale zawsze trzeba pamiętać ze lepiej skonsultować z lekarzem i być pewnym niż żeby sie pozniej ej okazało że mogło to być coś poważniejszego

reklama
Witajcie [emoji5] poranne mdlosci i wymioty daja o sobie znać już 3 razy lecialam piorunem a jestem na nogach od 6 .... dzisiaj przed 11 czeka mnie wizyta usg zobaczę maluszka mam nadzieje zdrowego ... jesli tylko zdolam dojechać do kiliniki 55km przedemna a później powrót
Napewno też dostanę skierowanie na badania krwi i moczu .....ehh jak ja się boję igieł. ..
To daleko masz. Ja dojeżdżam ok 30km do ginki I to już dla mnie daleko ;) ale muszę się przemeczyc bo to ordynatora polozniczego gdzie chce rodzić.

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry