reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej!

@Danielkowa wspaniałe wieści!! :) :) Masz zdjęcie?

@niusia87 gratulacje :)

Dziś w nocy pobolewało mnie podbrzusze. Wy jeszcze czasami czujecie?
Mnie bardzo czesto boli w nocy. Co ciekawe wlasnie tylko w nocy, albo jak po poludniu ucinam drzemkę. Jak wstane juz jest ok.
Chociaz teraz czuje co chwile kłucia tam jakby na srodku macicy.. No ciekawe czemu :/

Doszlam do wniosku, ze mam glupiego kota, zbiera jej sie w srodku nocy na miłości i chodzi po nas (ostatnio glownie po mnie) uwala sie na cyckach i mruczy... A ja oddychac nie moge i sie budze. Tak sie dzis niewyspalam przez nią, ze szok :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To daleko masz. Ja dojeżdżam ok 30km do ginki I to już dla mnie daleko ;) ale muszę się przemeczyc bo to ordynatora polozniczego gdzie chce rodzić.

hchy43r8h8l5x99d.png
No Ja prowadze ciążę w prywatnej klinice u ginekologa który będzie ściągnięty nawet w nocy jak zacznę tylko rodzic ....prowadziłam tam poprzednią ciążę i byłam mega zadowolona .... dlatego wiem że warto ..... mdłości w końcu przejdą więc muszę się przemeczyc jeszcze troszkę a później to już bedzie łatwo dojechać

Cześć, we wtorek byłam na wizycie, ciąża młodsza niż OM przynajmniej tydzień, dokładnie dowiem się na kolejnej wizycie, bo teraz okruszek miał 2,2mm :) i ciężko było dokonać dokładnego pomiaru. Mnie rozpiera energia w ciągu dnia, a wieczorem o 20:30 idę spać :) dziś obudziłam się o 4:30..tylko po co :) i tak od 2 tygodni :) udanego dnia mamusie

No wiec dziewczyny u mnie to wygląda tak:
z M nigdy nie idę na wizyty bo on to raczej mało sie wczuwa w ta sytuacje za to po porodzie jest rewelacyjnym tatusiem wiec go zmuszać nie będę zęby ze mną chodził do gin.
W pracy nie wiem kiedy powiedzieć...poczekam na razie a tak ogóle to u mnie w pracy jedna dziewczyna jest na macierzyńskim i wraca około września, mamy na jej zastępstwo inna dziewczynę i sobie wymyśliłam ze jak teraz będę w ciąży to ona wskoczy na moje miejsce i ciągiem będzie miała pracę (od września będzie na moje zastępstwo) wiec mam zamiar pracować do września :)

Ja zrobiłam sobie to na jakiejś stronce skopiowalam link i wkleilam W sygnature. Ale pojawia się tylko gdy pisze z aplikacji. Jak wejdę normalnie na stronę to to nie widać

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry