bejbi
Fanka BB :)
pierwszy poród miałam 2tygodnie przed terminem, siłami natury 35min
drugi 4kg synek 5min porodu
trzeci 3500 Agatka po oksytocynie, bo 3dni leżałam w szpitalu, sączyły mi się wody, dość szybko ją urodziłam
a Zosia 3600 długo nie skracała mi się szyjka, ale od razu po przyjeździe do szpitala na porodówkę, jakiś ucisk dostałam i nie mogłam nogami ruszać, M mi trzymał nogę w porodzie, bo mi bezwładnie leciała
ja mam bardzo popękane naczynka na całych udach, czasem to boli
mam żylaki szyjki macicy
z Zosią miałam lekką niewydolność szyjki macicy
wczoraj dowiedziałam się, że jestem szykowana od września na "maluszki" to ogromny przywilej, jak będzie wszystko dobrze, to chcę poprowadzić grupę
moja mama przechodzi na emeryture w czerwcu, jak przejdzie to bym miała pomoc
dziś trzeba było zaplanować urlop na 2017r.
zaplanowałam normalnie na wakacje
ale nie nastawiam się, nie żyję tak daleko wyskakując poprostu życie pokarze
wszystkim mamą, które przeszły na l4 życzę wypoczynku. zbierania sił na poród, no i wszystkim nam zdrowo rozwijających się maleństw
gratuluję udanych wizyt
ja ciągle piję po 1do dwóch kawy, ale bez mleka. bo po mleku mam wzdęcia
też dziś miałam fazę na ziemniaczki
drugi 4kg synek 5min porodu
trzeci 3500 Agatka po oksytocynie, bo 3dni leżałam w szpitalu, sączyły mi się wody, dość szybko ją urodziłam
a Zosia 3600 długo nie skracała mi się szyjka, ale od razu po przyjeździe do szpitala na porodówkę, jakiś ucisk dostałam i nie mogłam nogami ruszać, M mi trzymał nogę w porodzie, bo mi bezwładnie leciała
ja mam bardzo popękane naczynka na całych udach, czasem to boli
mam żylaki szyjki macicy
z Zosią miałam lekką niewydolność szyjki macicy
wczoraj dowiedziałam się, że jestem szykowana od września na "maluszki" to ogromny przywilej, jak będzie wszystko dobrze, to chcę poprowadzić grupę
moja mama przechodzi na emeryture w czerwcu, jak przejdzie to bym miała pomoc
dziś trzeba było zaplanować urlop na 2017r.
zaplanowałam normalnie na wakacje
ale nie nastawiam się, nie żyję tak daleko wyskakując poprostu życie pokarze
wszystkim mamą, które przeszły na l4 życzę wypoczynku. zbierania sił na poród, no i wszystkim nam zdrowo rozwijających się maleństw
gratuluję udanych wizyt
ja ciągle piję po 1do dwóch kawy, ale bez mleka. bo po mleku mam wzdęcia
też dziś miałam fazę na ziemniaczki