reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Mnie pomaga sen, lezenie :/
Dokladnie, ja stram się przesypiac

m3sxskjo6qsoarci.png

Dzien dobry dziewczyny,
Wlasnie próbuje wstaac.. Ja nie wiem jak ja to zrobilam, ze do tej godziny spałam, no ale sie wyspalam przynajmniej :)

Do tych dziewczyn co pracuja w przedszkolach, mnie gin mówił, zeby unikac dzieciaków w tym wieku, bo moga przenoscic te dziecięce choroby ktore dla nas nie są bezpieczne, wiec nie wachajcie sie brac l4, Wy jesteście najwazniejsze :)

Wczoraj wieczorem tez i mnie w koncu dopadły mdłości, nic nie moglam tknąć, wszystko mi śmierdziało, nawet skóra męża po prysznicu haha :D
Ale lekarz wczoraj powiedzial, ze mdłości, a nawet pojedyncze wymioty i ból piersi to bardzo dobre objawy, więc ciesze sie ze przyszly do mnie :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! :) Ochłonęłam, odespałam całą stresową sytuację i jestem gotowa na piękne serce w poniedziałek :) Musi być dobrze!

Tak, bardzo nisko, trochę poniżej linii majtek. Zapomniałam o to zapytać moją gin. Wkurzające to jest :p

@Emsi* cieszę się Kochana, że wszystko dobrze!! :) A syn na pewno będzie super starszym bratem :)

Wczoraj zasnęłam przed 19 i spałam do teraz z przerwami na siusiu. Piersi bolą - dobry znak. Bo będzie dobrze :)

Dzisiaj ktoś się wizytuje?
no właśnie dziwne to ja nie zapomne to może też się zapytam
a mi się śniło, że w podbrzusza właśnie poniżej linii majtek miałam dużego guza takiego bąbla i on sie ruszał tak takby ktoś od środka palcem przesuwał...

Dokladnie im wiecej dolegliwosci tym lepiej, bo teraz to hormony utrzymuja ciaze, zanim wykrztalci sie lozysko. Ja juz 3 sniadanie wcinam ;)
Kochane te wszystkie ruchy, guzy, ponizej lini majtej to wasze flaki :D jelita pracuja pelna para ;) tez czuje to pulsowanie, ale jak nie bylam w ciazy to tez je czulam, te miejsce moze jest teraz bardziej ukrwione, stad te pulsowanie krwi ? :)

Dokladnie im wiecej dolegliwosci tym lepiej, bo teraz to hormony utrzymuja ciaze, zanim wykrztalci sie lozysko. Ja juz 3 sniadanie wcinam ;)
Kochane te wszystkie ruchy, guzy, ponizej lini majtej to wasze flaki :D jelita pracuja pelna para ;) tez czuje to pulsowanie, ale jak nie bylam w ciazy to tez je czulam, te miejsce moze jest teraz bardziej ukrwione, stad te pulsowanie krwi ? :)
Mi strasznie wali serce

hchy43r8h8l5x99d.png

ja schudlam 2 kg ale to pewnie niedlugo minie i zacznie sie przybieranie

Do tych dziewczyn co pracuja w przedszkolach, mnie gin mówił, zeby unikac dzieciaków w tym wieku, bo moga przenoscic te dziecięce choroby ktore dla nas nie są bezpieczne, wiec nie wachajcie sie brac l4, Wy jesteście najwazniejsze :)

niestety
dlatego w DE jest zakaz. niebezpieczne sa cytomegalia, szkarlatyna i wiele innych na ktore nawet nie mozna sie zaszczepic.
pracowac musze jeszcze 30 lat wiec nadrobie czas teraz spedzony w domu :wink:

Hej dziewczyny, podczytuje Was, ale u mnie nic sie nie dzieje wiec siedze cicho:) Juz w poniedzialek o 14.30 wizyta:)
Rozumiem, ze wiele z Was ma przyke przezycia, ale nie panikujcie, bo to tylko zle wplywa na Wasze brzuszki. Mozna chuchac i dmuchac a i tak bedzie co ma byc. U mnie ciaza przebiegala prawidlowo, a pod koniec 34 tyg przez przypadek trafilam do szpitala, a tam okazalo sie, ze musza zrobic cesarke. I gdyby nie przypadek to final bylby zupelnie inny. (U lekarza prywatnie bylam 3 dni wczesneij i wszytsko w porzadku bylo).
Duzi spokoju, cierpliwosci i pokory Wam zycze i wierze, ze świeta Bozego Narodzenia wszystkie spedzimy w wiekszym gronie:)

reklama
Serce teraz bedzie musialo przepompowywac wiecej krwi, ale trzeba kontrokowac cisnienie krwi.
Przytylyscie cos? Bo ja jestem przerazona 2kg na plusie a przeciez dziecko teraz jeszcze nic nie wazy [emoji33] skoncze jak slon [emoji23]
Ja jestem 3 kilo na minusie .... i niestety zapowiada się ze to jeszcze nie koniec

Do góry