reklama
Majeczka85
Fanka BB :)
Ktory masz tydzien? Ja czuje ze mam mlodsza ciaze niz kalkulator mowi dlatego chce poczekac choc ciekawości ciagnie mnie do lekarza wczesniejJa idę w sobotę ciekawa jestem czy będzie już serduszko ))
Majeczka85
To jestesmy na podobnym etapie u mnie tydzien temu w sobote jeszcze pecherzyka nie bylo a jak to u Ciebie wygląda?U mnie 5tc 1d
Majeczka85
Mnie ogolnie brzuch nie boli czasem cos strzyka ale to mam wrazenie ze to wzdecia bo nie do konca jem zdrowo. Za to plecy pobolewaja ale podobno to akurat u mnie nie mam wplywu na ciaze. Za to kolezanke ktora na dniach rodzi pierwsze 3 mce ciagle bolaly jajniki bo jej sie macica rozciagala i tak to odczuwala. Nie stresuj sie, mysl pozytywnieJa jeszcze nie byłam u lekarza. Chciałam poczekać żeby właśnie już coś było widać. Mam plan iść w sobotę ale coś mnie brzuch boli na środku nad pepkiem i niewiem czy to normalne bo z synem tak nie miałam.
gabrika
Nad pepkiem ten ból? To raczej coś od żołądka.Mam nadzieję ze to coś normalnego....
Niepokojące są tylko ostre, powtarzające się bóle w dolnej części brzucha.
Tak więc głową do góry
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja padam, synek miał dziś chrzciny i było pracy a pracy ale zaraz wskakuję do łóżka
W poprzedniej ciąży pracowałam 6 miesięcy, im człowiek jest dłużej aktywny zawodowo tym lepiej więc jak nie ma zagrożenia ciąży czy szkodliwych warunków to ja bym nie brała od razu L4
Jutro zaczynamy kolejny tydzień naszych ciąż! Samych pozytywnych wizyt i wiadomości!
W poprzedniej ciąży pracowałam 6 miesięcy, im człowiek jest dłużej aktywny zawodowo tym lepiej więc jak nie ma zagrożenia ciąży czy szkodliwych warunków to ja bym nie brała od razu L4
Jutro zaczynamy kolejny tydzień naszych ciąż! Samych pozytywnych wizyt i wiadomości!
reklama
Mimi2330
Mam nadzieję, ale chyba że od duphastonu bo ostatnio nie jadłam nic ciężkiego co by mogło zaszkodzićNad pepkiem ten ból? To raczej coś od żołądka.
Niepokojące są tylko ostre, powtarzające się bóle w dolnej części brzucha.
Tak więc głową do góry
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom