Majeczka85
Fanka BB :)
Ja mam dopochwowo progesteron to tak na zoladku nie czuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to chyba luteina wtedy. Nie wiem co jest lepsze.Właśnie chyba muszę porozmawiać o zmianie na dopochwowy
Czy wy dziewczyny macie teraz huśtawki nastrojów? Ja normalnie nie mogę sobie z tym poradzić... pół dnia fruwam w obłokach i jestem mega optymistką, by wieczorem być zdołowana dosłownie wszystkim... najbardziej dobija mnie praca i to, że ciężko mi jest teraz 100% skupić się na moich obowiązkach... senność i roztargnienie dają mi w kość praca, którą do tej pory uwielbiałam teraz staje się dla mnie masakrycznie męcząca... jak sobie z tym radzić?
No ja np jeszcze tylko tydzień i smigam na L4. A humory też mam, Dziś już płakałam z rana w sumie z niczego. Z resztą jakiś dziwny dzisiaj dzień mam
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
L4 ciążowe jest płatne 100% :-)Ja o ciąży dowiedziałam się na urlopie. Poszłam do pracy na jeden dzień i wymiotowalam na kasie - biedronka [emoji221]. dostałam plamien i l4. Kierowniczka powiedziała, że mam iść na zwolnienie bo i tak nie będę mogła nic robić. A chciałam do końca 1 też pracować. Ale lepiej siedzieć w domu za mniejsze pieniądze, ale się nie martwić czy coś stanie się z Fasolka.
zaczynamy 8 tydzień! [emoji178]
Owszem jest. Ale w pracy mam premie, które są nie małe o to mi chodziło.
Powinny się nazywać: całodniowe mdłości [emoji23]!
zaczynamy 8 tydzień! [emoji178]