Carmen24
Fanka BB :)
Wiemmmo Carmen masz tam rodzine? to jakaś godzina drogi od warszawy pociągiem...
Mam brata w Skierniewicach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiemmmo Carmen masz tam rodzine? to jakaś godzina drogi od warszawy pociągiem...
Zimna colaaaDziewczyny macie jakiś sposób na zgaga? bo dopada mnie jakoś teraz codziennie a tak to nie miałam:/
Myślisz że śledzie to na córcię? Ja cały początek zajadałam się śledziami [emoji23] Z nutellą [emoji12]Czesc Mamy
Ja dziś mam przedziwny dzień... Na drugie śniadanie miałam śledzie... Nacobiad ogórkowa... O ile ogorkowa chodziła za mna już kilka dni o tyle spontaniczne śledzie bardzo mnie zdziwiły
To potwierdza moją teorię o dziewczynce... Z moim sulynem nic takiego sie nie działo
Coś w tym wszystkim jest ...... ja w pierwszej ciąży z córką tez jadłam śledzie mialam zachcianki na chipsy paprykowe fastfoody ogórki kiszone i kapusta w każdej postaci.... łączyły mnie nudności i wymioty do 4 miesiąca .... w ciąży z synkiem jednemu potem drugim .... było bez objawów. .. wspaniale sie czułam i zajadalam więcej biszkoptów i ciasteczek czekoladowych... a teraz 4 ciaza i od przeszlo tygodnia nudności i wymioty ... dokładnie tak samo jak przy pierwszej córci. .. jeśli chodzi o zachcianki to mogłabym jeść tylko frytki i gulasz nic więcej mi nie podchodziMyślisz że śledzie to na córcię? Ja cały początek zajadałam się śledziami [emoji23] Z nutellą [emoji12]
Boże jakbyś opisała moją obecną ciążę- zachcianki, objawy... [emoji7] Po cichu liczyłam na córeczkę bo zawsze marzyłam o parce[emoji173] Na szczęście synek twierdzi że będzie się cieszył tak samo z siostry i brata [emoji6]Coś w tym wszystkim jest ...... ja w pierwszej ciąży z córką tez jadłam śledzie mialam zachcianki na chipsy paprykowe fastfoody ogórki kiszone i kapusta w każdej postaci.... łączyły mnie nudności i wymioty do 4 miesiąca .... w ciąży z synkiem jednemu potem drugim .... było bez objawów. .. wspaniale sie czułam i zajadalam więcej biszkoptów i ciasteczek czekoladowych... a teraz 4 ciaza i od przeszlo tygodnia nudności i wymioty ... dokładnie tak samo jak przy pierwszej córci. .. jeśli chodzi o zachcianki to mogłabym jeść tylko frytki i gulasz nic więcej mi nie podchodzi
To podobnie jak jaMyślisz że śledzie to na córcię? Ja cały początek zajadałam się śledziami [emoji23] Z nutellą [emoji12]