reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Wyczytałam że herbatka miętowy i na mdłości i zgaga w ciąży polecana jest:) wszędzie piszą więc chyba można co? Sprawdzałyscie może czy pomaga?

Ja mam herbatkę mięta z cytryna i mięta z jabłkiem. Bardzo je lubię :) i pije codziennie

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Straszna historia dobrze ze wszystko skończyło sie tak a nie inaczej!
Ja miałam dzisiaj robione badania na morfologię tarczyce itd i 4 razy pielęgniarka mi sie wbijała !!! Mowię jej ze nie nawidze tego ze muszę zawsze leżeć bo mnie słabi a ona zamiast odrazu to dupa ale faktycznie nie widać było żył wogole . Wiem ze wszystkie latacie na betę ja dopiero pierwszy raz zrobiłam dzisiaj bo w Londynie nie taka prosta sprawa i boje sie iść jutro sprawdzić czy jest wzrost na kolejne pobranie bo całe ręce mam pokute. Maz przylatuje na weekend na wizytę u ginekologa w następna sobotę będzie juz 7 tydzień jak dobrze pójdzie.
Miałam dzień przerwy ze brzuch mnie nie bolał w nocy a dzisiaj budziłam sie znowu z małym bólem ale krwawienia żadnego jeszcze nie miałam wiec mam nadzieje ze wszystko ok.
Ja jestem z Chojnic (Kaszuby)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na zgage migdały i musztarda - mi pomagały w poprzedniej ciazy

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Straszna historia dobrze ze wszystko skończyło sie tak a nie inaczej!
Ja miałam dzisiaj robione badania na morfologię tarczyce itd i 4 razy pielęgniarka mi sie wbijała !!! Mowię jej ze nie nawidze tego ze muszę zawsze leżeć bo mnie słabi a ona zamiast odrazu to dupa ale faktycznie nie widać było żył wogole . Wiem ze wszystkie latacie na betę ja dopiero pierwszy raz zrobiłam dzisiaj bo w Londynie nie taka prosta sprawa i boje sie iść jutro sprawdzić czy jest wzrost na kolejne pobranie bo całe ręce mam pokute. Maz przylatuje na weekend na wizytę u ginekologa w następna sobotę będzie juz 7 tydzień jak dobrze pójdzie.
Miałam dzień przerwy ze brzuch mnie nie bolał w nocy a dzisiaj budziłam sie znowu z małym bólem ale krwawienia żadnego jeszcze nie miałam wiec mam nadzieje ze wszystko ok.
Ja jestem z Chojnic (Kaszuby)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam nie chodze na betę. W poprzedniej ciąży badalam i byl dobry przyrost a potem obumarla, wiec dalam sobie spokój w tej obecnej. Niech sie dzieje wola nieba, zdaje sie na usg. A poza tym szkoda mi kłuć rąk tak co chwila. Jedyne co mnie kusi to zbadanie progesteronu, ale to po wizycie u gina, przy okazji tych badań ciążowych.

Ja jestem z Kielc, pewnie nikogo nie będzie ze świętokrzyskiego, takie to zadupie :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

To na
No dokładnie, trzeba się spotkać. Zamierzam jeszcze popracować troche, może do wakacji, ale potem już tylko lenistwo i umówimy się na kawkę/herbatkę. W pierwszej ciąży byłyśmy 3 dziewczyny z forum z Warszawy i do dzisiaj się spotykamy :)
pewno się spotkamy:) Ja nie mam pracy. Szukałam od stycznia ale nie udało się znaleźć a teraz jak jestem w ciąży to mnie nikt nie przyjmie a nie chciałabym kogoś oszukiwać i zatrudniać się teraz bo i tak poszłabym zarz na zwolnienie. Ja mam problemy z kręgosłupem i z cukrem więc lepiej siedzieć w domu i się oszczędzać.
Mój brat ma firmę przewozową to może się zlituje i mnie zatrudni...tyle, że on teraz za granicą i wróci za miesiąć

reklama
Hej nie pisałam trochę bo miałam straszne przeżycia. Pojechałam do szpitala z tymi krwawieniami. Zostałam w szpitalu beta rosła pięknie, ale pan profesor widział ciążę w jajowodzie. Szybka akcja i pod nóż. Powiedziano, że mogą usunąć mi cały jajowod. Ja załamana. Po operacji okazało się uwaga: ciąży nie znaleziono. To ja w szoku co sie dzieje. Kolejne badania, dalej beta super. A na usg nic nie widać. Dzień wypisu ciąża znaleziona w rogu macicy. Profesor mówi do usunięcia za tydzień. Wracam zdolowala do domu. Przyjeżdżam na kontrolę, tak jutro zabieg. Coś nas tknelo z mężem pojechaliśmy prywatnie do innego lekarza. A tam: ciąża w macicy wszystko w porządku.. Pani doktor zawołała innego lekarza a on mówi no jest dobrze serce bije. Wczoraj pojechaliśmy do JesCze jednego lekarza jednego z najlepszych w mieście . Diagnoza: serduszko bije może troszkę za wolno 100/min, odkleja się lekko kosmowka, ale ciąża zdrowa, słyszeliśmy serduszko. Tak więc przez prawie dwa tyg byliśmy pewni, że ciążę stracę. Gdybym posłuchał profesora w szpitalu by mi usunęli zdrowa ciążę. Teraz mogę z Wami już spokojnie pisać :) życzę Zdrówka Waszym Fasolka <3
O matko, współczuję przeżyć I trzymam kciuki żeby teraz już wszystko było dobrze [emoji110][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Do góry