KaSia86
Fanka BB :)
Mmm rewelacyjne połączenie [emoji12][emoji23]To podobnie jak ja
Tunczyk w oleju z karpatka [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mmm rewelacyjne połączenie [emoji12][emoji23]To podobnie jak ja
Tunczyk w oleju z karpatka [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Ja niestety rano obudzilam sie z katarem... przeziebienie dopadlo mnie ... tyle dobrego ze moim szkrabom już przeszlo [emoji5] teraz zostało mi tylko gorąca herbata leżenie w łóżku i odpoczynek to może szybko przejdzie
DziękiTak, ze dwie łyżeczki wsypujesz do szklanki i zalewasz do połowy wrzątkiem- ja dla smaku dodaję łyżeczkę cukru. Nie wygląda to apetycznie Ale działa cuda [emoji4] Możesz też gotować w rondelku do momentu aż zacznie gęstnieć [emoji6]
Super !!Dziewczyny przyrost bety jest ok!
2 dni temu było 3632,47 a dzisiaj 6866,22! To jest 89%. Bardzo się cieszę i mam nadzieję że to dobrze wróży.
Dziewczyny przyrost bety jest ok!
2 dni temu było 3632,47 a dzisiaj 6866,22! To jest 89%. Bardzo się cieszę i mam nadzieję że to dobrze wróży.