reklama
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Tez chciałam zawsze z bliska osoba "chodzić" w ciazy. Niestety wszystkie pozachodzily, a u mnie sie nie dało...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
w
właśnie się przeprowadziłam z mokotowa na pragę północ a Ty gdzie mieszkasz?
ja Zielona Białołęka, okolice Ch Targówek. W sumie to nie mamy do siebie bardzo daleko
bananka8686
A moja siostra w czerwcu rodzi synka. Mieszkamy kilkanascie domow od siebie
To tylko pozazdrościć dzieciaczki będą się razem bawić
Carmen24
O Boze kochanyHej nie pisałam trochę bo miałam straszne przeżycia. Pojechałam do szpitala z tymi krwawieniami. Zostałam w szpitalu beta rosła pięknie, ale pan profesor widział ciążę w jajowodzie. Szybka akcja i pod nóż. Powiedziano, że mogą usunąć mi cały jajowod. Ja załamana. Po operacji okazało się uwaga: ciąży nie znaleziono. To ja w szoku co sie dzieje. Kolejne badania, dalej beta super. A na usg nic nie widać. Dzień wypisu ciąża znaleziona w rogu macicy. Profesor mówi do usunięcia za tydzień. Wracam zdolowala do domu. Przyjeżdżam na kontrolę, tak jutro zabieg. Coś nas tknelo z mężem pojechaliśmy prywatnie do innego lekarza. A tam: ciąża w macicy wszystko w porządku.. Pani doktor zawołała innego lekarza a on mówi no jest dobrze serce bije. Wczoraj pojechaliśmy do JesCze jednego lekarza jednego z najlepszych w mieście . Diagnoza: serduszko bije może troszkę za wolno 100/min, odkleja się lekko kosmowka, ale ciąża zdrowa, słyszeliśmy serduszko. Tak więc przez prawie dwa tyg byliśmy pewni, że ciążę stracę. Gdybym posłuchał profesora w szpitalu by mi usunęli zdrowa ciążę. Teraz mogę z Wami już spokojnie pisać życzę Zdrówka Waszym Fasolka <3
Jak nie widza ciazy gdzie nie maja to od razu wszystko spisuja na straty...szok [emoji33][emoji33]
Cale szczescie,ze ktos tam u gory czuwa nad WAMI [emoji7]
Trzymam kciuki żeby było dobrze
bananka8686
Ja koło galerii wileńskiej więc jakieś 30 min byśmy miały do siebie mogłybyśmy się kiedyś spotkać na herbatkęTo tylko pozazdrościć dzieciaczki będą się razem bawić
Carmen24
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]ale jaja
podobną sytuację miala znajoma, usunęli jej ciążę, bo krwawila, po miesiącu okresu nadal nie dostawala, wymiotowala, więc poszla na prywatną wizytę, a tam lek.jest pani w ciąży, ale ona mówi, że to nie możliwe, bo od m-ca nie sypia z mężem, bo jest po skrobance i pokazuje dokumenty ze szpitala, no tak wszystko się zgadza, okazalo się, że byla w ciąży bliźniaczej, usunęli jej 1 a drugiej nie widzieli, tak szczęśliwie urodzila się Ola, ma teraz 18 lat
Carmen24
Najlepiej to podac do GAZETY !!!!!!Podanie szpitala do sądu to odważna rzecz. Nie wiem jednak czy uda Wam się z nimi wygrać...no i będziecie się narażać na dodatkowy stres a to może nie być dobre dla maluszka...chociaż dobrze by było żeby tego buraka wyeliminować z zawodu. Dobrze by było, żebyście napisali kilka negatywnych opinii na jego temat na różnych stronach, żeby ostrzec inne kobietki.
Carmen24
A ja teraz bede w Skierniewicach [emoji14][emoji14]no właśnie szkoda bo każdy gdzie indziej...Ja w Warszawie, brat i kuzyn w Holandii, kuzynka w Skierniewicach, ale i tak przyjemnie
reklama
bananka8686
o Carmen masz tam rodzine? to jakaś godzina drogi od warszawy pociągiem...A ja teraz bede w Skierniewicach [emoji14][emoji14]