reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja koło galerii wileńskiej więc jakieś 30 min byśmy miały do siebie:) mogłybyśmy się kiedyś spotkać na herbatkę:)

No dokładnie, trzeba się spotkać. Zamierzam jeszcze popracować troche, może do wakacji, ale potem już tylko lenistwo i umówimy się na kawkę/herbatkę. W pierwszej ciąży byłyśmy 3 dziewczyny z forum z Warszawy i do dzisiaj się spotykamy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Fajnie, ze możecie przezywać ciąże z kimś bliskim :)

Ja doczekałam się mdłości. Trochę zjadłam i pomogło. Ale znowu mnie muli.

Dzidziuś rośnie :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ale tu się historie dzieją :) szok..
Ciągle się dziwię jak to jest z tymi lekarzami, technologia idzie do przodu, każdy usiłuje swój zawód wykonywać dobrze a w medycynie jakiś inny świat.
Ja jestem inż. i nie mieści mi się w głowie, że o jednej sytuacji mogą być tak skrajnie różne opinie.
@89Katia ja też mam wizytę 6t.6d.
@KaSia86 jak u Ciebie mdłości? u mnie tragedia, od rana do wieczora. Już chyba wszystkiego wypróbowałam, musiałam sobie zrobić dzień wolny w pracy bo im więcej siedzę tym gorzej.
Zamówiłam opaski na mdłości, zobaczymy czy to coś da ;)

Wyczytałam że herbatka miętowy i na mdłości i zgaga w ciąży polecana jest:) wszędzie piszą więc chyba można co? Sprawdzałyscie może czy pomaga?

reklama
W poprzedniej ciąży miałam raz zgagę i wypiłam miętę, skutek był taki że było jeszcze gorzej. Jak już wypiłam to dowiedziałam się od osoby zaprawionej w boju ze zgagą, że w żadnym wypadku mięta

Do góry