reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ja tam też za bardzo nie chce się bawić w sądy. Mój mąż bardziej przez to co przeszliśmy, ale pewnie sobie opuścimy. Starczy już stresów :).

Dzięki:) u mnie wogóle fajna sytuacja bo mój brat też czeka na malucha, który ma przyjść pod koniec maja więc będzie między nami 6 miesięcy różnicy:) oprócz tego najbliższa kuzynka i kuzyn też w tym roku będą mieli więc jest nas czworo:) moi rodzice jeszcze nie wiedzą. Powiem im jak zjadę
do domu za 2 tygodnie.

Dzięki:) u mnie wogóle fajna sytuacja bo mój brat też czeka na malucha, który ma przyjść pod koniec maja więc będzie między nami 6 miesięcy różnicy:) oprócz tego najbliższa kuzynka i kuzyn też w tym roku będą mieli więc jest nas czworo:) moi rodzice jeszcze nie wiedzą. Powiem im jak zjadę
do domu za 2 tygodnie.
Ale fajnie! A blisko siebie mieszkacie?

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Dzien dobry :)
Ledwo dziś wstalam, moglabym spac do 12.
@Aneta266, straszne przeżycia, cale szczescie, ze wszystko sie skończyło dobrze, dostalas na urodziny najpiękniejszy prezent, to dobry znak :) ale to pokazuje, jak my nie mozemy ufac lekarzom, nawet profesorom, masakra :/

@bananka8686, witaj i gratulacje :) u mnie w rodzinie troche podobnie, kuzyn u ktorego pierwszego synka jestem chrzestna, doczekał sie teraz w marcu drugiego, a kuzynka urodzila w styczniu córeczkę, wiec bedzie nas trójka z jednego roku :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry :)
Ledwo dziś wstalam, moglabym spac do 12.
@Aneta266, straszne przeżycia, cale szczescie, ze wszystko sie skończyło dobrze, dostalas na urodziny najpiękniejszy prezent, to dobry znak :) ale to pokazuje, jak my nie mozemy ufac lekarzom, nawet profesorom, masakra :/

@bananka8686, witaj i gratulacje :) u mnie w rodzinie troche podobnie, kuzyn u ktorego pierwszego synka jestem chrzestna, doczekał sie teraz w marcu drugiego, a kuzynka urodzila w styczniu córeczkę, wiec bedzie nas trójka z jednego roku :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie tak razem z kimś być w ciąży:) u mnie jeszcze bliska koleżanka będzie miała malucha w maju:)

reklama
Do góry