reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@pudrowaona5 to zazdroszczę że się wyspalas, ja wczoraj poszlam spać o 19 i wstałam dzisiaj po 7 a czuję się jak wyprana w pralce, nie mam na nic siły. :D

@Iska90 chyba to normalne ja też raz mam a raz nie mam objawów, inne dziewczyny widzę że też. :)

reklama
@oregano trzymam kciuki za wizytę:) może zobaczysz już serduszko ale chyba lepiej za bardzo się nie nastawiac żeby później nie było takiego rozczarowania. :)

A ja dzisiaj na po południe do pracy... tak mi się nie chce ze szok. :(
A czy Wy też czujecie takie pobolewanie w kregoslupie?
Ja czułam w każdej ciąży ale tylko w okolicach terminu @ która nie przyszła :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć!!! Miałam pecha wczoraj.. skrecilam kostkę.. [emoji58][emoji55][emoji26]

0mlp3eea9ecaa9e9.png

Tych boli nabawilam sie w pierwszej ciazy i tak pozostalo.
Spuscilam.dzis sobie 7 flakonikow krwi.
Dobrze,ze przezylam. Dziewczyny jak.w.przyszly piatek.bede miala 6+5 (dobrze pisze ? ) myslicie,ze cos zobacze ??

mamaginekolog pisze że "około 5 tyg 5 dni pojawia się tętno u zarodka. Tętno MUSI się pojawić do czasu jak zarodek ma 6 mm (czyli ok 6 tyg +1 dzień)" Także powinnaś widzieć :)

reklama
Do góry