reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@pudrowaona5 to zazdroszczę że się wyspalas, ja wczoraj poszlam spać o 19 i wstałam dzisiaj po 7 a czuję się jak wyprana w pralce, nie mam na nic siły. :D

@Iska90 chyba to normalne ja też raz mam a raz nie mam objawów, inne dziewczyny widzę że też. :)

reklama
@oregano trzymam kciuki za wizytę:) może zobaczysz już serduszko ale chyba lepiej za bardzo się nie nastawiac żeby później nie było takiego rozczarowania. :)

A ja dzisiaj na po południe do pracy... tak mi się nie chce ze szok. :(
A czy Wy też czujecie takie pobolewanie w kregoslupie?
Ja czułam w każdej ciąży ale tylko w okolicach terminu @ która nie przyszła :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć!!! Miałam pecha wczoraj.. skrecilam kostkę.. [emoji58][emoji55][emoji26]

0mlp3eea9ecaa9e9.png

Tych boli nabawilam sie w pierwszej ciazy i tak pozostalo.
Spuscilam.dzis sobie 7 flakonikow krwi.
Dobrze,ze przezylam. Dziewczyny jak.w.przyszly piatek.bede miala 6+5 (dobrze pisze ? ) myslicie,ze cos zobacze ??

mamaginekolog pisze że "około 5 tyg 5 dni pojawia się tętno u zarodka. Tętno MUSI się pojawić do czasu jak zarodek ma 6 mm (czyli ok 6 tyg +1 dzień)" Także powinnaś widzieć :)

reklama
Do góry