reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@Carmen24 aha rozumiem:) ale jakoś strasznie dużo:p ja w tej ciąży też dostaje na głowę... w tej pierwszej która stracilam tak nie swirowalam... dobrze ze mam Was i męża.

@Adrianna.em witaj wśród Nas :)

@gosjulka85 ała.... pewnie musiało boleć. W sumie okoliczność wypadku taka że by się w życiu nie pomyślało że coś takiego może się zdarzyć. Pech po prostu. Dobrze że mąż się godnie sprawdza i pomaga. :D

@gabrika mi tez często chce się pić i chłone wodę, czasem jakiś sok :)

Okazało się że w przyszły czwartek nie mogę iść do gina bo pracuje do późna i przelozylismy wizytę na przyszły wtorek. Mam nadzieję że moja fasolka do tego czasu urośnie. Jutro rano jeszcze pojadę na betę żeby zbadać przyrost po 48 h.

reklama
@89Katia & @Karolka2106 dziękuję za trzymanie kciuków :) Już powoli czuję stresik przed wieczorną wizytą!

Ta senność, to chyba nam wszystkim doskwiera. Ja od tygodnia chodzę jak zombie. Nie ważne ile bym spała, zawsze mam problem ze wstaniem i funkcjonowaniem w ciągu dnia. Moja wydajność w pracy spadła do 50%. Staram się to jakoś przezwyciężać, ale jest ciężko... Jak tak dalej pójdzie to zacznę po prostu więcej pracować z domu, żeby móc sobie co kilka godzin strzelić pół godzinną drzemkę i jakoś lepiej funkcjonować.

Poza tym niesmowicie chce mi się pić! Non stop! Czy któraś z Was też tak ma? Mierzyłam cukier domowy urządzeniem i jest w normie, więc to nie jego sprawka.

A z zabawnych spraw, wczoraj pochłonęłam tonę! Np. 2 batony na raz i wieczorem półtorej bułki pszennej z masłem!!! Nie mogłam się powstrzymać, musiałam po prostu. Zabawne jest to, że ja takich rzeczy na codzień nie jem. Jem raczej zdrowe, zbilansowane odpowiednio posiłki. 4-5 dziennie. Nigdy nie miałam takich ciągutek, a tu jednak [emoji14] moja mama mi tłumaczy, że widocznie organizm teraz tego potrzebuje... :D jak tak dalej pójdzie to przytyję z 30 kg :p
Ja wczoraj.rano swieza bulka z serem i.ogórem kiszonym.[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Adrianna.em ale mi narobiłas smaka :D uwielbiam śledzie w śmietanie.... a na ogórki kiszone ostatnio mam fazę. :D

7676514_20170316_121317.jpg

Co dzisiaj macie na obiad? :) Bo u mnie zupa pomidorowa :)

U mnie dziś szczwiowa, ale 89katia narobila mi smaka na bigos:)
U mnie w sumie żadnych objawów i niech na razie tak zostanie:) Cały tydzien na szkoleniu do poznego wieczora, jutro nie mam szkolenia ale za to w poludnie zaczynam juz zajecia na uczelni, wiec caly weekend poza domem.

Mam tak samo z głodem! Jak tylko zaczynam sie robic glodna, robi mi sie niedobrze, efektem czego ciagle cos jem! Jak tak dalej pojdzie, będę małym słoniątkiem :D wczoraj przegryzalam paluszki rybne żelkami :D
Dzisiaj za mną chodzą kluski śląskie z indykiem w sosiw pieczeniowym, ale jestem do 20 w pracy, M. tak samo wroci późno, więc chyba dzis nie uskutecznimy takiego pysznego obiadku :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry