reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć!!! Miałam pecha wczoraj.. skrecilam kostkę.. [emoji58][emoji55][emoji26]

0mlp3eea9ecaa9e9.png
Mmmmm
Współczuję, musi bolec

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze,ze tutaj mam taki nr na nieplacenie za wizyty itp. wiec nawet ja poszlam do lab prywatnego to i tak nie placilam.
Bo jakbym miala placic to by ze 150euro polecialo, jak nie wiecej :)

mamaginekolog pisze że "około 5 tyg 5 dni pojawia się tętno u zarodka. Tętno MUSI się pojawić do czasu jak zarodek ma 6 mm (czyli ok 6 tyg +1 dzień)" Także powinnaś widzieć :)
Ooo matko mam nadzieje, bo od zmyslow odchodze.
W pierwszej ciazy bylam wyluzowana a teraz na leb dostaje [emoji1][emoji1]

Siedziałam na krześle ironia ma sobie paznokcie, boli mnie troszkę gardło i chciałam wstać wziąć tabletkę do ssania noga mi zdretwiala i przewróciłam się centralnie zahaczając jeszcze o kabel i dywanik, mało tego przewróciłam sie na stolik synka na którym rysuje uderzając brzuchem. .. na szczęście nie nisko tylko w okolicach żołądka..
No radzę sobie nie mam wyjścia mąż mnie obsługuje dziś już poodkurzal i pomyl podłogi [emoji16][emoji4][emoji6] mam owinieta w bandaż elastyczny..

0mlp3eea9ecaa9e9.png

@89Katia & @Karolka2106 dziękuję za trzymanie kciuków :) Już powoli czuję stresik przed wieczorną wizytą!

Ta senność, to chyba nam wszystkim doskwiera. Ja od tygodnia chodzę jak zombie. Nie ważne ile bym spała, zawsze mam problem ze wstaniem i funkcjonowaniem w ciągu dnia. Moja wydajność w pracy spadła do 50%. Staram się to jakoś przezwyciężać, ale jest ciężko... Jak tak dalej pójdzie to zacznę po prostu więcej pracować z domu, żeby móc sobie co kilka godzin strzelić pół godzinną drzemkę i jakoś lepiej funkcjonować.

Poza tym niesmowicie chce mi się pić! Non stop! Czy któraś z Was też tak ma? Mierzyłam cukier domowy urządzeniem i jest w normie, więc to nie jego sprawka.

A z zabawnych spraw, wczoraj pochłonęłam tonę! Np. 2 batony na raz i wieczorem półtorej bułki pszennej z masłem!!! Nie mogłam się powstrzymać, musiałam po prostu. Zabawne jest to, że ja takich rzeczy na codzień nie jem. Jem raczej zdrowe, zbilansowane odpowiednio posiłki. 4-5 dziennie. Nigdy nie miałam takich ciągutek, a tu jednak :p moja mama mi tłumaczy, że widocznie organizm teraz tego potrzebuje... :D jak tak dalej pójdzie to przytyję z 30 kg :p

Siedziałam na krześle ironia ma sobie paznokcie, boli mnie troszkę gardło i chciałam wstać wziąć tabletkę do ssania noga mi zdretwiala i przewróciłam się centralnie zahaczając jeszcze o kabel i dywanik, mało tego przewróciłam sie na stolik synka na którym rysuje uderzając brzuchem. .. na szczęście nie nisko tylko w okolicach żołądka..
No radzę sobie nie mam wyjścia mąż mnie obsługuje dziś już poodkurzal i pomyl podłogi [emoji16][emoji4][emoji6] mam owinieta w bandaż elastyczny..

0mlp3eea9ecaa9e9.png
Ojjjj... na samą myśl mnie boli :(

Może powinnaś do lekarza pojechać? RTG odpada, ale może jakoś zbada nogę?

reklama
Tych boli nabawilam sie w pierwszej ciazy i tak pozostalo.
Spuscilam.dzis sobie 7 flakonikow krwi.
Dobrze,ze przezylam. Dziewczyny jak.w.przyszly piatek.bede miala 6+5 (dobrze pisze ? ) myslicie,ze cos zobacze ??

Ja mam tak mniej więcej umowiona pierwszą wizytę z gin. Powiedział że powinno być serduszko

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry