reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Emsii niech juz bedzie to jedno lepiej :-p
Ja mam wizyte jutro. Niby rozpoczynam 6tc, ale sama nie wiem, niby robilam testy owu i wiem kiedy byla owu.. Ale ta beta, moze byly dwie.. Jutro sie wszystkiego dowiem
Ja biorę femibion natal1, wit d3 tak zalecila endokrynolog.

Z tym głodem i na nic ochoty to mialam w dzien planowanej @ i dzień po :rofl2:

Ach z ta praca.. Nigdy nic nie wiadomo. Ja nie wiem czy nie pojde na l4 bo te starszaki mnie wykoncza.. Jest to praca zbyt stresująca.. Praca w szkole i w maluchach jest jak najbardziej ok.
I jeszcze nie wiem jak z umowami bo mam az 3, jedna na czas okreslony do konca czerwca, drugą na zastepstwo do listopada a trzecią na czas nieokreslony. Jak myslicie? Co z tego bedzir?

Emsi ja tez mam suchosc jak cholera.. Ciekawe czy to fasolka wszystkie plyny nam wchłania :rolleyes::-D

Nie mogę się doczekać Twojej jutrzejszej wizyty [emoji39][emoji39][emoji39] trzymam kciuki aby było wszystko super [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Z umowami to nie mam pojęcia ja mam tylko jedna [emoji4]

Mam nadzieje, ze składki płacili.
Martwię się o ten pierwszy miesiąc l4 kiedy to płaci pracodawca. Będę się chyba modlić, aby nie ogłosili upadłości w ciągu miesiąca. Później jak przejdą płatności na ZUS to powinno być łatwiej. Ależ tego co mój mąż się już dowiadywał w zusie to będę musiała przedstawić kilka papierkow, także pewnie będę się musiała bujać z tym trochę. W ogóle kontakty z ZUS do przyjemnych nie należą...

@sylwkaq90 ciekawe czy już od razu będzie widac dwa bąble czy jeden :) bo ze to bliźniaki to pewne :D :D :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O nie ZUS to jedynie omijać z daleka. Powodzenia w bezproblemowym załatwieniu papierków ! [emoji6]
I zgadzam się ... czekamy na bliźniaki u @sylwkaq90 hehe [emoji23][emoji23][emoji23]
Sylwia dawaj fotę jutro po wizycie ... może jest więcej niż dwa [emoji12][emoji12][emoji12]

Tez mam takie wrazenie! Wstaje rano jest super, a im bliżej wieczoru tym większy! [emoji44]

Dokładnie [emoji106] dziś mniej jem i zobaczę efekt ... może mój metabolizm się spowolnił, czego bym bardzo nie chciała

Cześć witam si popołudniem [emoji4] my dziś na obiadek zupka borowikowa z makaronem.
I już serce mocniej mibije na myśl o jutrzejszym dniu [emoji7]
Jutro o 16 mam wizytę pierwszą.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia jutro zatem ! [emoji6]

Nie no chyba nie.. Dziewczyny sobie ze mnie żartuja :rofl2: w 14/15dpo mialam bete 615 a w 18/19 beta 2600, no i dwie ciemne kreski dzien przed planowana @ :happy2:

Oj tam od razu żartują ... my tak poważnie [emoji3] czekamy na relacje z usg jutro kochana [emoji16]

Dziewczyny doczytam później.
Mam wyniki beta 952,37 i progesteron 17,4.
Według OM 4t6d ale owu była min 3 dni później niż zwykle, wiec ciąża pewnie młodsza.
Co myślicie ?

Emsi najważniejszy jest przyrost. Ja zaczynałam z poziomu 30, potem 90, aż w końcu dobiłam do 1177

Powtórz bete :) a progesteron w normie?

reklama
Ja nie robilam progesteronu

Katia daj spokoj! Szaleństwo :laugh2: ale najpierw najbardzirj do myslenia dal mi test dzien przed @ dwie mocne krechy :errr::rolleyes2:

No u nas bladziochy wychodziły, a u Ciebie od razu mocne krechy! :)
No ciekawa jestem :)
Powiem Ci, ze ja czasami żałowałam, ze Misio nie ma brata bliźniaka :D

Do góry