reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny doczytam później.
Mam wyniki beta 952,37 i progesteron 17,4.
Według OM 4t6d ale owu była min 3 dni później niż zwykle, wiec ciąża pewnie młodsza.
Co myślicie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny doczytam później.
Mam wyniki beta 952,37 i progesteron 17,4.
Według OM 4t6d ale owu była min 3 dni później niż zwykle, wiec ciąża pewnie młodsza.
Co myślicie ?

Wynik całkiem całkiem ale i tak musisz zrobić w piątek żeby przyrost sprawdzić. Inaczej nic nie eiadomo

reklama
Ja nie robilam progesteronu
Mam nadzieje, ze składki płacili.
Martwię się o ten pierwszy miesiąc l4 kiedy to płaci pracodawca. Będę się chyba modlić, aby nie ogłosili upadłości w ciągu miesiąca. Później jak przejdą płatności na ZUS to powinno być łatwiej. Ależ tego co mój mąż się już dowiadywał w zusie to będę musiała przedstawić kilka papierkow, także pewnie będę się musiała bujać z tym trochę. W ogóle kontakty z ZUS do przyjemnych nie należą...

@sylwkaq90 ciekawe czy już od razu będzie widac dwa bąble czy jeden :) bo ze to bliźniaki to pewne :D :D :D

Katia daj spokoj! Szaleństwo :laugh2: ale najpierw najbardzirj do myslenia dal mi test dzien przed @ dwie mocne krechy :errr::rolleyes2:

Do góry