reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Emsii niech juz bedzie to jedno lepiej :-p
Ja mam wizyte jutro. Niby rozpoczynam 6tc, ale sama nie wiem, niby robilam testy owu i wiem kiedy byla owu.. Ale ta beta, moze byly dwie.. Jutro sie wszystkiego dowiem
Ja biorę femibion natal1, wit d3 tak zalecila endokrynolog.

Z tym głodem i na nic ochoty to mialam w dzien planowanej @ i dzień po :rofl2:

Ach z ta praca.. Nigdy nic nie wiadomo. Ja nie wiem czy nie pojde na l4 bo te starszaki mnie wykoncza.. Jest to praca zbyt stresująca.. Praca w szkole i w maluchach jest jak najbardziej ok.
I jeszcze nie wiem jak z umowami bo mam az 3, jedna na czas okreslony do konca czerwca, drugą na zastepstwo do listopada a trzecią na czas nieokreslony. Jak myslicie? Co z tego bedzir?

Emsi ja tez mam suchosc jak cholera.. Ciekawe czy to fasolka wszystkie plyny nam wchłania :rolleyes::-D

Nie mogę się doczekać Twojej jutrzejszej wizyty [emoji39][emoji39][emoji39] trzymam kciuki aby było wszystko super [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Z umowami to nie mam pojęcia ja mam tylko jedna [emoji4]

Mam nadzieje, ze składki płacili.
Martwię się o ten pierwszy miesiąc l4 kiedy to płaci pracodawca. Będę się chyba modlić, aby nie ogłosili upadłości w ciągu miesiąca. Później jak przejdą płatności na ZUS to powinno być łatwiej. Ależ tego co mój mąż się już dowiadywał w zusie to będę musiała przedstawić kilka papierkow, także pewnie będę się musiała bujać z tym trochę. W ogóle kontakty z ZUS do przyjemnych nie należą...

@sylwkaq90 ciekawe czy już od razu będzie widac dwa bąble czy jeden :) bo ze to bliźniaki to pewne :D :D :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O nie ZUS to jedynie omijać z daleka. Powodzenia w bezproblemowym załatwieniu papierków ! [emoji6]
I zgadzam się ... czekamy na bliźniaki u @sylwkaq90 hehe [emoji23][emoji23][emoji23]
Sylwia dawaj fotę jutro po wizycie ... może jest więcej niż dwa [emoji12][emoji12][emoji12]

Tez mam takie wrazenie! Wstaje rano jest super, a im bliżej wieczoru tym większy! [emoji44]

Dokładnie [emoji106] dziś mniej jem i zobaczę efekt ... może mój metabolizm się spowolnił, czego bym bardzo nie chciała

Cześć witam si popołudniem [emoji4] my dziś na obiadek zupka borowikowa z makaronem.
I już serce mocniej mibije na myśl o jutrzejszym dniu [emoji7]
Jutro o 16 mam wizytę pierwszą.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia jutro zatem ! [emoji6]

Nie no chyba nie.. Dziewczyny sobie ze mnie żartuja :rofl2: w 14/15dpo mialam bete 615 a w 18/19 beta 2600, no i dwie ciemne kreski dzien przed planowana @ :happy2:

Oj tam od razu żartują ... my tak poważnie [emoji3] czekamy na relacje z usg jutro kochana [emoji16]

Dziewczyny doczytam później.
Mam wyniki beta 952,37 i progesteron 17,4.
Według OM 4t6d ale owu była min 3 dni później niż zwykle, wiec ciąża pewnie młodsza.
Co myślicie ?

Emsi najważniejszy jest przyrost. Ja zaczynałam z poziomu 30, potem 90, aż w końcu dobiłam do 1177

Powtórz bete :) a progesteron w normie?

reklama
Ja nie robilam progesteronu

Katia daj spokoj! Szaleństwo :laugh2: ale najpierw najbardzirj do myslenia dal mi test dzien przed @ dwie mocne krechy :errr::rolleyes2:

No u nas bladziochy wychodziły, a u Ciebie od razu mocne krechy! :)
No ciekawa jestem :)
Powiem Ci, ze ja czasami żałowałam, ze Misio nie ma brata bliźniaka :D

Do góry