reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

gosjulka85 - a jak często go jeszcze karmisz?
Często, on dostawia się z 15 razy na dzień, dla mnie już też staje się to uciążliwe.. a mam wrażenie że odkąd jestem w ciąży to jeszcze częściej..
Chcę zaprzestać, nim urodzi się drugi dzidziuś tak aby nie było problemu.. azebyon też nie odczuł i nie czuł się gorszy, że jemu zabrałam a dałam innemu..
Ją to w ogóle taka matka Polaka jestem..
Niby deko do porodu a ja już myślę jak ja go zostawię na 2 dni z kim zostanie chyba Serce mi pęknie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć wszystkim!
Mnie tez bolą tylko piersi i w podbrzuszu cos tam czasami poczuje.
Czasami nie ma objawow, nie martw sie.
@akpuroks masz rację, chyba nie ma sensu robic bety, jesli rośnie.
Kurcze wy macie mniejsze te bety, ciekawe od czego to zależy. Ja mialam 615 i wzrost na 2600.
Ja kawy tez nie dopijam, robie sobie najsłabszą, a i tak wydaje mi się, ze to jakas siekiera. :)

Chyba tez to zależy jakie laboratorium ma widełki.
U mnie 3-4 tydzień - 9-130
5-10 tydzień 217-186977
No chyba, ze masz ciąże bliźniacza [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale piersi mnie nie bolą, i nie mam w sumie żadnych objawów.. no może poza tym że jestem bardziej senna. A tak wszystko ok.
Do lekarza w piątek już nie mogę się doczekać!!

Ale piersi mnie nie bolą, i nie mam w sumie żadnych objawów.. no może poza tym że jestem bardziej senna. A tak wszystko ok.
Do lekarza w piątek już nie mogę się doczekać!!

Ja w piątek planuje jeszcze betę zrobić, a w poniedziałek wizyta. Dobrze, ze rano!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Często, on dostawia się z 15 razy na dzień, dla mnie już też staje się to uciążliwe.. a mam wrażenie że odkąd jestem w ciąży to jeszcze częściej..
Chcę zaprzestać, nim urodzi się drugi dzidziuś tak aby nie było problemu.. azebyon też nie odczuł i nie czuł się gorszy, że jemu zabrałam a dałam innemu..
Ją to w ogóle taka matka Polaka jestem..
Niby deko do porodu a ja już myślę jak ja go zostawię na 2 dni z kim zostanie chyba Serce mi pęknie

Powiem Ci ze te tak miałam. Jak rok temu poronilam i musiałam zgłosić się do szpitala, to płakałam że muszę Córkę zostawić samą na noc. Tzn. Z Tatą ale bezę mnie[emoji6] Jeszcze Jej nigdy nie zostawiłam nigdzie na noc, chociaż koleżanki już dawno mówią żeby zostawiać i dac sobie trochę luzu ale ja nie mam takiej potrzeby i mi szkoda. Zwłaszcza ze widzę Ja rano tylko w weekendy bo w tyg rano przyjeżdża dziadek jak wychodzę do pracy i jak Cora się budzi to ja już w pracy jestem

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Ci ze te tak miałam. Jak rok temu poronilam i musiałam zgłosić się do szpitala, to płakałam że muszę Córkę zostawić samą na noc. Tzn. Z Tatą ale bezę mnie[emoji6] Jeszcze Jej nigdy nie zostawiłam nigdzie na noc, chociaż koleżanki już dawno mówią żeby zostawiać i dac sobie trochę luzu ale ja nie mam takiej potrzeby i mi szkoda. Zwłaszcza ze widzę Ja rano tylko w weekendy bo w tyg rano przyjeżdża dziadek jak wychodzę do pracy i jak Cora się budzi to ja już w pracy jestem

Ją mam tak samo Szkoda mi go zostawić Serce mi pęka Jestem strasznie z nim z żyta staraliśmy się o niego 3 lat i jest moim malutkim cudem Zresztą tak jak i ta ciąża mimo że się staraliśmy osiem dziewięć miesięcy to nie myślałam że tak szybko zajdę po doświadczeniu z pierwszą ciążę w pierwszą miałam problem ponieważ mam endometrioze miałam torbiele czekoladowe miałam laparoskopie i tak się stało że pół roku po zabiegu udało się zajść w ciążę

mam tak samo. Moja na noc sama nie została, tzn. beze mnie. Też się boję, jak dam radę, gdy będę rodzić lub trzeba będzie zostać w szpitalu :p ona da radę, tylko ja nie hehe a z nią w ciąży spędziłam tydzień na patologii a po porodzie 2tygodnie. Taka malutka jest, że czasem zapominam, że ma już 2.5 roku

reklama
Do góry