reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

gosjulka85 - a jak często go jeszcze karmisz?
Często, on dostawia się z 15 razy na dzień, dla mnie już też staje się to uciążliwe.. a mam wrażenie że odkąd jestem w ciąży to jeszcze częściej..
Chcę zaprzestać, nim urodzi się drugi dzidziuś tak aby nie było problemu.. azebyon też nie odczuł i nie czuł się gorszy, że jemu zabrałam a dałam innemu..
Ją to w ogóle taka matka Polaka jestem..
Niby deko do porodu a ja już myślę jak ja go zostawię na 2 dni z kim zostanie chyba Serce mi pęknie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć wszystkim!
Mnie tez bolą tylko piersi i w podbrzuszu cos tam czasami poczuje.
Czasami nie ma objawow, nie martw sie.
@akpuroks masz rację, chyba nie ma sensu robic bety, jesli rośnie.
Kurcze wy macie mniejsze te bety, ciekawe od czego to zależy. Ja mialam 615 i wzrost na 2600.
Ja kawy tez nie dopijam, robie sobie najsłabszą, a i tak wydaje mi się, ze to jakas siekiera. :)

Chyba tez to zależy jakie laboratorium ma widełki.
U mnie 3-4 tydzień - 9-130
5-10 tydzień 217-186977
No chyba, ze masz ciąże bliźniacza [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale piersi mnie nie bolą, i nie mam w sumie żadnych objawów.. no może poza tym że jestem bardziej senna. A tak wszystko ok.
Do lekarza w piątek już nie mogę się doczekać!!

Ale piersi mnie nie bolą, i nie mam w sumie żadnych objawów.. no może poza tym że jestem bardziej senna. A tak wszystko ok.
Do lekarza w piątek już nie mogę się doczekać!!

Ja w piątek planuje jeszcze betę zrobić, a w poniedziałek wizyta. Dobrze, ze rano!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Często, on dostawia się z 15 razy na dzień, dla mnie już też staje się to uciążliwe.. a mam wrażenie że odkąd jestem w ciąży to jeszcze częściej..
Chcę zaprzestać, nim urodzi się drugi dzidziuś tak aby nie było problemu.. azebyon też nie odczuł i nie czuł się gorszy, że jemu zabrałam a dałam innemu..
Ją to w ogóle taka matka Polaka jestem..
Niby deko do porodu a ja już myślę jak ja go zostawię na 2 dni z kim zostanie chyba Serce mi pęknie

Powiem Ci ze te tak miałam. Jak rok temu poronilam i musiałam zgłosić się do szpitala, to płakałam że muszę Córkę zostawić samą na noc. Tzn. Z Tatą ale bezę mnie[emoji6] Jeszcze Jej nigdy nie zostawiłam nigdzie na noc, chociaż koleżanki już dawno mówią żeby zostawiać i dac sobie trochę luzu ale ja nie mam takiej potrzeby i mi szkoda. Zwłaszcza ze widzę Ja rano tylko w weekendy bo w tyg rano przyjeżdża dziadek jak wychodzę do pracy i jak Cora się budzi to ja już w pracy jestem

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Ci ze te tak miałam. Jak rok temu poronilam i musiałam zgłosić się do szpitala, to płakałam że muszę Córkę zostawić samą na noc. Tzn. Z Tatą ale bezę mnie[emoji6] Jeszcze Jej nigdy nie zostawiłam nigdzie na noc, chociaż koleżanki już dawno mówią żeby zostawiać i dac sobie trochę luzu ale ja nie mam takiej potrzeby i mi szkoda. Zwłaszcza ze widzę Ja rano tylko w weekendy bo w tyg rano przyjeżdża dziadek jak wychodzę do pracy i jak Cora się budzi to ja już w pracy jestem

Ją mam tak samo Szkoda mi go zostawić Serce mi pęka Jestem strasznie z nim z żyta staraliśmy się o niego 3 lat i jest moim malutkim cudem Zresztą tak jak i ta ciąża mimo że się staraliśmy osiem dziewięć miesięcy to nie myślałam że tak szybko zajdę po doświadczeniu z pierwszą ciążę w pierwszą miałam problem ponieważ mam endometrioze miałam torbiele czekoladowe miałam laparoskopie i tak się stało że pół roku po zabiegu udało się zajść w ciążę

mam tak samo. Moja na noc sama nie została, tzn. beze mnie. Też się boję, jak dam radę, gdy będę rodzić lub trzeba będzie zostać w szpitalu :p ona da radę, tylko ja nie hehe a z nią w ciąży spędziłam tydzień na patologii a po porodzie 2tygodnie. Taka malutka jest, że czasem zapominam, że ma już 2.5 roku

reklama
Do góry