reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

U mnie z objawów czasem wieczorne mdłości no i mega bolesne piersi- najgorzej jest jak wieczorem zdejmuję stanik, odrazu po kąpieli muszę zakładać sportowy bo bolą niemiłosiernie [emoji23]
Trzymajcie kciuki, o 8 USG [emoji173][emoji16]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
U mnie z objawów czasem wieczorne mdłości no i mega bolesne piersi- najgorzej jest jak wieczorem zdejmuję stanik, odrazu po kąpieli muszę zakładać sportowy bo bolą niemiłosiernie [emoji23]
Trzymajcie kciuki, o 8 USG [emoji173][emoji16]

w57v3e3kfucyl84a.png
Trzymamy, trzymamy!
Ja jak wracam do domu to w ogóle ściągam stanik[emoji12]

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz bez stanika nie dałabym rady funkcjonować [emoji23]

w57v3e3kfucyl84a.png
Mnie też bolą piersi, przy samym dotyku już. Plus nieustanne zmęczenie. Niedawno miałam mdłości co wieczór ale od kiedy biorę Prenatal Uno z imbirem to już mi lepiej.

Trzymajcie kciuki za dxisiejsze usg!

Cudnie że jest nas coraz więcej :)

Dzień dobry [emoji4] ja już nie śpię , poza tym obudziłam się też przed 4 i nie mogłam zasnąć.
Leże i cycuje synka uwaga ma 2.5 roczku prawie. Musimy zaprzestać nie wiem jak.
Życzę miłego dnia wszystkim [emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć wszystkim!
Mnie tez bolą tylko piersi i w podbrzuszu cos tam czasami poczuje.
Czasami nie ma objawow, nie martw sie.
@akpuroks masz rację, chyba nie ma sensu robic bety, jesli rośnie.
Kurcze wy macie mniejsze te bety, ciekawe od czego to zależy. Ja mialam 615 i wzrost na 2600.
Ja kawy tez nie dopijam, robie sobie najsłabszą, a i tak wydaje mi się, ze to jakas siekiera. :)

Do góry