gabrika
Fanka BB :)
Zdam relacje tylko wyjde ja tak się pośpieszę bo chce zobaczyć czy rośnie mój Okruszek
Na pewno rośnie
Miło widzieć, że forum się powiększa! Gratuluję wszystkim mamusiom Nic tu po mnie. Lekarz przyjmie mnie za jakieś 2 tygodnie, bo teraz go nie ma. Mam nadzieję, że @ przyjdzie, bo bolą mnie piersi i mam już dosyć.Dzisiaj cały dzień w biegu, posprzątałam gruntownie kuchnie, umyłam okno, żeby nie myśleć. Rzadko się zdarza, żeby test nic nie pokazał, jeśli coś byłoby na rzeczy. Dlatego teraz muszę zadbać o wyregulowanie cyklów,bo coś się pokręciło... Trzymam za Was mocno kciuki!Stwórzcie sobie osobny wątek dotyczący usg i wizyt, tak tylko moja sugestia, bo wtedy łatwiej znaleźć Aż mi smutno stąd odchodzić, bo wczułam się chyba za bardzo Będę Was podczytywać. Pozdrawiam!!
Ej no! Zostań z nami
Cześć Witam się i ja Mam na imie Gosia mam 32 lata. W ostatki pokazały mi się 2 kreseczki. Ostatnia miesiączka 23 styczen, kolejna powinnam dostać 22 lutego. Termin z OM wychodzi na 30 październik, więc prawie listopad. Dziś pisałam na wizażu mam październikowych ale jedną dziewczyna mnie zbyla pisząc że chyba powinnam isc do listopadowek więc nie będę się na siłę pchać tam gdzie mnie nie chcą a Wy chcecie?
Mam już jednego synka Juliuszka z października 2014.
Trudny czas przed nami ale z czasem Wam opisze. Bardzo chciałam drugiego dzidziusia. O pierwszego synka staraliśmy się 3 lata.
10 marca mam wizytę u gin.
Tutaj jest fajnie, zostań z nami
Dziewczyny, macie jakieś objawy? Ja kompletnie nic! Może trochę zmęczona jestem, ale nie wiem czy bardziej sobie tego nie wmawiam
Mnie jedynie piersi bolą - raz mniej, raz bardziej. Ale zasypiam z poduszką pod cycochami Poza tym pobolewają mnie jajniki i czuję się taka trochę "otumaniona" i senna. Poza tym wszystko super
Moja mama obie ciąże przeszła bardzo dobrze - mówi, że mogłaby tak całe życie. Podobnie moja siostra Może i u mnie tak będzie
Ja teraz bez stanika nie dałabym rady funkcjonować [emoji23]
O matko... bez stanika nie ma szans
Dzień dobry [emoji4] ja już nie śpię , poza tym obudziłam się też przed 4 i nie mogłam zasnąć.
Leże i cycuje synka uwaga ma 2.5 roczku prawie. Musimy zaprzestać nie wiem jak.
Życzę miłego dnia wszystkim [emoji8]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje 0,71cm Szczęście z pikającym serduszkiem [emoji173][emoji173][emoji173]
Ojej!!!! Cudności Gratulacje! Wspaniała wiadomość z rana!
Ja umówiłam sobie wizytę na 13.03. (to będzie mniej więcej 6t5d). Myślicie że będzie już serduszko?