reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

A ja jeszcze w pracy, ale za pół godzinki do domuuu :D

Dziewczyny a w którym tc macie pierwsze wizyty u gina?
U mnie dziś 4t4d i nie wiem na kiedy by się można już umawiać.. :D

Ja tez jeszcze nie zdecydowałam a mam dokładnie tal samo jak Ty 4t4d ale raczej 7t.

Moze to ta pogoda? Chociaz przeziebienie tez moze byc przyczyna. Ja chyba jestem z Was najbardziej spokojna[emoji5] z niczym sie nie spiesze[emoji5] jasne ze chce zobaczyc juz swoje malwnstwo ale ide nie wczesniej niz w 7tyg zeby serce juz bilo. Na wizyty chodzocie same czy z tatusiami?

Myśle, ze spokój w naszym przypadku jest w pełni uzależniony od doświadczeń ... nie generalizowałabym ...

Witam nowe dziewczyny! :)

Ja mam 4tc 4d i jednak jutro mam pierwsza wizytę. Sytuacja w mojej firmie toczy się bardzo dynamicznie i bardzo nieprzyjemnie i muszę natychmiast iść do lekarza :( jutro o 15:10 mam wizytę.

Jutro opisze więcej, bo dziś nie chce zdradzać szczegółów na publicznym forum.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia na wizycie i daj znać koniecznie [emoji4] ja tak jak Ty co do dnia, wiec będę wiedzieć co i jak [emoji6]

A gdzie chcesz teraz rodzić?

Rodzilam w Medeorze pierwsze dziecko i polecam z całego serca!! Opieka mega!!

Właśnie w Medeorze ... dlatego cieszę się, ze tak piszesz [emoji3]

Witam nowe mamusie ! I spokojnych ciąż dziewczyny [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A czy to może być prywatna wizyta? Bo ja nie będę chodzić na nfz.
Może być prywatna. Lekarz po porodzie wystawia zaświadczenie że od min. 10tc byłaś pod opieką lekarza [emoji5]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Mam tak samo z kawą! A szkoda, bo strasznie lubię normalnie :( poza tym trochę pobolewa mnie brzuch tak wieczorami i piersi bolą. Śpiąca też jestem, ale myślałam że to z lenistwa ;)

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry