reklama
panna.jednorożek696
Zaciekawiona BB
Ja też nie doczekałam więc tym bardziej chcę jak najszybciej się upewnić że jest Okruszek i rośnieMam to samo [emoji14] Już chciałabym serduszko, bo nigdy nie doczekałam (ale za wcześnie jeszcze wrr )
Mnie od rana niedobrze.
estrelicia
Fanka BB :)
My idziemy razem, mówię po portugalsku, ale się boję, że jeszcze przez emocje czegoś nie zrozumiem
Witam nowe dziewczyny!
Ja mam 4tc 4d i jednak jutro mam pierwsza wizytę. Sytuacja w mojej firmie toczy się bardzo dynamicznie i bardzo nieprzyjemnie i muszę natychmiast iść do lekarza jutro o 15:10 mam wizytę.
Jutro opisze więcej, bo dziś nie chce zdradzać szczegółów na publicznym forum.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 4tc 4d i jednak jutro mam pierwsza wizytę. Sytuacja w mojej firmie toczy się bardzo dynamicznie i bardzo nieprzyjemnie i muszę natychmiast iść do lekarza jutro o 15:10 mam wizytę.
KaSia86
Ja swojego mężusia zabiorę na wizytę dopiero 20, bo zmieniam prowadzącego więc tu gdzie teraz chodzę już nie ma sensu go przyprwadzać [emoji6]Moze to ta pogoda? Chociaz przeziebienie tez moze byc przyczyna. Ja chyba jestem z Was najbardziej spokojna[emoji5] z niczym sie nie spiesze[emoji5] jasne ze chce zobaczyc juz swoje malwnstwo ale ide nie wczesniej niz w 7tyg zeby serce juz bilo. Na wizyty chodzocie same czy z tatusiami?
sylwkaq90
Cześć dziewczyny! To i ja do Was dołączę, choć właśnie czekam na wyniki drugiej bety, mam nadzieję, że będzie ładny przyrost.
Doczytalam caly temat. Gratuluję wszystkim dziewczynom i życzę nudnych ciąż
Coś o sobie..
Mam na imię Sylwia, mam 27lat, to moja pierwsza ciąża, w 5 cs.
W ogole sie w tym miesiacu tego nie spodziewalam.
Zrobilam ot tak test jeden dzien przed @ i piękne grube krechy wyszły w czwartek beta 615.
Lekarza mam umowionego na czwartek 19.45. To bedzie 6t0. Chciałam w 7tg, ale endokrynolog prosila zebym jak najszybciej potwierdziła ciaze.
Z objawow to tylko bóle piersi.
Z lekow to biore lethrox100, wit d3, kwas foliowy i femibion natal 1.
Doczytalam caly temat. Gratuluję wszystkim dziewczynom i życzę nudnych ciąż
Coś o sobie..
Mam na imię Sylwia, mam 27lat, to moja pierwsza ciąża, w 5 cs.
W ogole sie w tym miesiacu tego nie spodziewalam.
Zrobilam ot tak test jeden dzien przed @ i piękne grube krechy wyszły w czwartek beta 615.
Lekarza mam umowionego na czwartek 19.45. To bedzie 6t0. Chciałam w 7tg, ale endokrynolog prosila zebym jak najszybciej potwierdziła ciaze.
Z objawow to tylko bóle piersi.
Z lekow to biore lethrox100, wit d3, kwas foliowy i femibion natal 1.
venus27
Miło widzieć, że forum się powiększa! Gratuluję wszystkim mamusiom Nic tu po mnie. Lekarz przyjmie mnie za jakieś 2 tygodnie, bo teraz go nie ma. Mam nadzieję, że @ przyjdzie, bo bolą mnie piersi i mam już dosyć.Dzisiaj cały dzień w biegu, posprzątałam gruntownie kuchnie, umyłam okno, żeby nie myśleć. Rzadko się zdarza, żeby test nic nie pokazał, jeśli coś byłoby na rzeczy. Dlatego teraz muszę zadbać o wyregulowanie cyklów,bo coś się pokręciło... Trzymam za Was mocno kciuki!Stwórzcie sobie osobny wątek dotyczący usg i wizyt, tak tylko moja sugestia, bo wtedy łatwiej znaleźć Aż mi smutno stąd odchodzić, bo wczułam się chyba za bardzo Będę Was podczytywać. Pozdrawiam!!
Bezkonserwantow
Ja biorę męża ze sobą, nawet na pierwsza wizytę :-)
Daj znać co wyszłoWitam nowe dziewczyny!
reklama
Hej dziewczyny gratuluje wszystkim i witam nowe koleżanki.
Kurczę zapisałam sie do lekarza i pierwsza wizytę mam dopiero 21 kwietnia oni oszaleli :/
Kurczę zapisałam sie do lekarza i pierwsza wizytę mam dopiero 21 kwietnia oni oszaleli :/