reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Witam nowe dziewczyny! :)

Ja mam 4tc 4d i jednak jutro mam pierwsza wizytę. Sytuacja w mojej firmie toczy się bardzo dynamicznie i bardzo nieprzyjemnie i muszę natychmiast iść do lekarza :( jutro o 15:10 mam wizytę.

Jutro opisze więcej, bo dziś nie chce zdradzać szczegółów na publicznym forum.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moze to ta pogoda? Chociaz przeziebienie tez moze byc przyczyna. Ja chyba jestem z Was najbardziej spokojna[emoji5] z niczym sie nie spiesze[emoji5] jasne ze chce zobaczyc juz swoje malwnstwo ale ide nie wczesniej niz w 7tyg zeby serce juz bilo. Na wizyty chodzocie same czy z tatusiami?
Ja swojego mężusia zabiorę na wizytę dopiero 20, bo zmieniam prowadzącego więc tu gdzie teraz chodzę już nie ma sensu go przyprwadzać [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Cześć dziewczyny! To i ja do Was dołączę, choć właśnie czekam na wyniki drugiej bety, mam nadzieję, że będzie ładny przyrost.
Doczytalam caly temat. Gratuluję wszystkim dziewczynom i życzę nudnych ciąż :)
Coś o sobie..
Mam na imię Sylwia, mam 27lat, to moja pierwsza ciąża, w 5 cs.
W ogole sie w tym miesiacu tego nie spodziewalam.
Zrobilam ot tak test jeden dzien przed @ i piękne grube krechy wyszły :) w czwartek beta 615.
Lekarza mam umowionego na czwartek 19.45. To bedzie 6t0. Chciałam w 7tg, ale endokrynolog prosila zebym jak najszybciej potwierdziła ciaze.
Z objawow to tylko bóle piersi.
Z lekow to biore lethrox100, wit d3, kwas foliowy i femibion natal 1.

Miło widzieć, że forum się powiększa! Gratuluję wszystkim mamusiom :) Nic tu po mnie. Lekarz przyjmie mnie za jakieś 2 tygodnie, bo teraz go nie ma. Mam nadzieję, że @ przyjdzie, bo bolą mnie piersi i mam już dosyć.Dzisiaj cały dzień w biegu, posprzątałam gruntownie kuchnie, umyłam okno, żeby nie myśleć. Rzadko się zdarza, żeby test nic nie pokazał, jeśli coś byłoby na rzeczy. Dlatego teraz muszę zadbać o wyregulowanie cyklów,bo coś się pokręciło... Trzymam za Was mocno kciuki!Stwórzcie sobie osobny wątek dotyczący usg i wizyt, tak tylko moja sugestia, bo wtedy łatwiej znaleźć ;) Aż mi smutno stąd odchodzić, bo wczułam się chyba za bardzo ;) Będę Was podczytywać. Pozdrawiam!!

Witam nowe dziewczyny! :)

Ja mam 4tc 4d i jednak jutro mam pierwsza wizytę. Sytuacja w mojej firmie toczy się bardzo dynamicznie i bardzo nieprzyjemnie i muszę natychmiast iść do lekarza :( jutro o 15:10 mam wizytę.

Jutro opisze więcej, bo dziś nie chce zdradzać szczegółów na publicznym forum.

Daj znać co wyszło:)

reklama
Hej dziewczyny gratuluje wszystkim i witam nowe koleżanki.
Kurczę zapisałam sie do lekarza i pierwsza wizytę mam dopiero 21 kwietnia oni oszaleli :/

Do góry