reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Witam nowe dziewczyny! :)

Ja mam 4tc 4d i jednak jutro mam pierwsza wizytę. Sytuacja w mojej firmie toczy się bardzo dynamicznie i bardzo nieprzyjemnie i muszę natychmiast iść do lekarza :( jutro o 15:10 mam wizytę.

Jutro opisze więcej, bo dziś nie chce zdradzać szczegółów na publicznym forum.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moze to ta pogoda? Chociaz przeziebienie tez moze byc przyczyna. Ja chyba jestem z Was najbardziej spokojna[emoji5] z niczym sie nie spiesze[emoji5] jasne ze chce zobaczyc juz swoje malwnstwo ale ide nie wczesniej niz w 7tyg zeby serce juz bilo. Na wizyty chodzocie same czy z tatusiami?
Ja swojego mężusia zabiorę na wizytę dopiero 20, bo zmieniam prowadzącego więc tu gdzie teraz chodzę już nie ma sensu go przyprwadzać [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Cześć dziewczyny! To i ja do Was dołączę, choć właśnie czekam na wyniki drugiej bety, mam nadzieję, że będzie ładny przyrost.
Doczytalam caly temat. Gratuluję wszystkim dziewczynom i życzę nudnych ciąż :)
Coś o sobie..
Mam na imię Sylwia, mam 27lat, to moja pierwsza ciąża, w 5 cs.
W ogole sie w tym miesiacu tego nie spodziewalam.
Zrobilam ot tak test jeden dzien przed @ i piękne grube krechy wyszły :) w czwartek beta 615.
Lekarza mam umowionego na czwartek 19.45. To bedzie 6t0. Chciałam w 7tg, ale endokrynolog prosila zebym jak najszybciej potwierdziła ciaze.
Z objawow to tylko bóle piersi.
Z lekow to biore lethrox100, wit d3, kwas foliowy i femibion natal 1.

Miło widzieć, że forum się powiększa! Gratuluję wszystkim mamusiom :) Nic tu po mnie. Lekarz przyjmie mnie za jakieś 2 tygodnie, bo teraz go nie ma. Mam nadzieję, że @ przyjdzie, bo bolą mnie piersi i mam już dosyć.Dzisiaj cały dzień w biegu, posprzątałam gruntownie kuchnie, umyłam okno, żeby nie myśleć. Rzadko się zdarza, żeby test nic nie pokazał, jeśli coś byłoby na rzeczy. Dlatego teraz muszę zadbać o wyregulowanie cyklów,bo coś się pokręciło... Trzymam za Was mocno kciuki!Stwórzcie sobie osobny wątek dotyczący usg i wizyt, tak tylko moja sugestia, bo wtedy łatwiej znaleźć ;) Aż mi smutno stąd odchodzić, bo wczułam się chyba za bardzo ;) Będę Was podczytywać. Pozdrawiam!!

Witam nowe dziewczyny! :)

Ja mam 4tc 4d i jednak jutro mam pierwsza wizytę. Sytuacja w mojej firmie toczy się bardzo dynamicznie i bardzo nieprzyjemnie i muszę natychmiast iść do lekarza :( jutro o 15:10 mam wizytę.

Jutro opisze więcej, bo dziś nie chce zdradzać szczegółów na publicznym forum.

Daj znać co wyszło:)

reklama
Hej dziewczyny gratuluje wszystkim i witam nowe koleżanki.
Kurczę zapisałam sie do lekarza i pierwsza wizytę mam dopiero 21 kwietnia oni oszaleli :/

Do góry