popieram też liczę się że uchowam przed rodzina ta informacje dopóki nie będę wiedzieć że jest okja czekam do usg genetycznego, wtedy powiem. Starczą moje łzy, nie chcę by inni też cierpieli.
reklama
panna.jednorożek696
Zaciekawiona BB
Ok 4 listopada ale czekam na oficjalna informację od lekarza
Ok 4 listopada ale czekam na oficjalna informację od lekarza
A kiedy miałaś ostatnią @ kochana? Bo mnie wychodzi dziś skończone 5 tygodni wg OM i termin na 7 listopada (wg kalkulatorów i kalendarzyka) A ostatni okres zaczął mi się 31 stycznia. I już nie wiem czy ja dobrze to liczę.
panna.jednorożek696
Zaciekawiona BB
Ja też mam problem ale mnie ginekolog przy pierwszej wizycie powiedziała że 4tc więc tak licze. Ostatnią @ miałam 26 styczniaA kiedy miałaś ostatnią @ kochana? Bo mnie wychodzi dziś skończone 5 tygodni wg OM i termin na 7 listopada (wg kalkulatorów i kalendarzyka) A ostatni okres zaczął mi się 31 stycznia. I już nie wiem czy ja dobrze to liczę.
Ej no toJa też mam problem ale mnie ginekolog przy pierwszej wizycie powiedziała że 4tc więc tak licze. Ostatnią @ miałam 26 stycznia
Ej to masz jakiś 5 t i 3/4 dzien a nie 6 i trochę jak liczeJa też mam problem ale mnie ginekolog przy pierwszej wizycie powiedziała że 4tc więc tak licze. Ostatnią @ miałam 26 stycznia
estrelicia
Fanka BB :)
My chcieliśmy czekać do 12 tygodnia zanim komukolwiek się pochwalimy, ale przyjechali rodzice w odwiedziny i nadarzyła się okazja Poza tym, ciężko byłoby ukryć, bo zatrzymali się u nas Ale cieszę się, że juz wiedzą, mama bardzo mnie uspokaja! No ale wiadomo, wszystko zależy od relacji.
Dziewczyny jak apka pokazuje mi 5t3d to na usg lekarz już coś zobaczy? Ostatnią @ miałam 27.01. Oby wszystko było dobrze...
Dziewczyny jak apka pokazuje mi 5t3d to na usg lekarz już coś zobaczy? Ostatnią @ miałam 27.01. Oby wszystko było dobrze...
panna.jednorożek696
Zaciekawiona BB
Przy wizycie mi gin powiedziała że 4 i tak licze. To wychodzi równo 6tc dziś i apka z której korzystam też tak wskazuje. Jutro mi lekarz powie co widzi na usg i określi to będę wiedziała na czym stoje. Na razie nie przeżywam tego czy to 1 dzień do przodu czy 2 do tyłu bo przy mojej chorobie mogła wystąpić opóźniona owu i kompletnie może być inaczejEj no to
Ej to masz jakiś 5 t i 3/4 dzien a nie 6 i trochę jak licze
Zwłaszcza że jak robiłam testy owulacyjne w cyklu gdzie się udało to wszystkie były negatywne [emoji13]
panna.jednorożek696
Zaciekawiona BB
Na pewno będzieMy chcieliśmy czekać do 12 tygodnia zanim komukolwiek się pochwalimy, ale przyjechali rodzice w odwiedziny i nadarzyła się okazja Poza tym, ciężko byłoby ukryć, bo zatrzymali się u nas Ale cieszę się, że juz wiedzą, mama bardzo mnie uspokaja! No ale wiadomo, wszystko zależy od relacji.
Ja jak zobacze serduszko to pomyśle czy już się chwalić
Bezkonserwantow
Dołączam do was dziewczyny! Ostatnia miesiączkę miałam 2.02. Drożność jajowodów 13.02. Również 13.02 podany zastrzyk ovitrelle.
27.02 beta 72
1.03 beta 210
Wizyta umówiona na 13.03. Trzymam za was i za siebie kciuki!
27.02 beta 72
1.03 beta 210
reklama
estrelicia
Witamy serdecznieDołączam do was dziewczyny! Ostatnia miesiączkę miałam 2.02. Drożność jajowodów 13.02. Również 13.02 podany zastrzyk ovitrelle.
27.02 beta 72
1.03 beta 210