reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny gratuluje wszystkim i witam nowe koleżanki.
Kurczę zapisałam sie do lekarza i pierwsza wizytę mam dopiero 21 kwietnia oni oszaleli :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na wizytę do lekarza który ma mi prowadzić ciążę też muszę czekać koło miesiąca (mam na 20.03)... Prywatnie niestety nie przyjmuje a jak dobry lekarz to na NFZ trzeba trochę poczekać [emoji53] Dlatego ja narazie do tego czasu chodzę do innego prywatnie [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Cześć Witam się i ja Mam na imie Gosia mam 32 lata. W ostatki pokazały mi się 2 kreseczki. Ostatnia miesiączka 23 styczen, kolejna powinnam dostać 22 lutego. Termin z OM wychodzi na 30 październik, więc prawie listopad. Dziś pisałam na wizażu mam październikowych ale jedną dziewczyna mnie zbyla pisząc że chyba powinnam isc do listopadowek więc nie będę się na siłę pchać tam gdzie mnie nie chcą a Wy chcecie?
Mam już jednego synka Juliuszka z października 2014.
Trudny czas przed nami ale z czasem Wam opisze. Bardzo chciałam drugiego dzidziusia. O pierwszego synka staraliśmy się 3 lata.
10 marca mam wizytę u gin.
Ja też mam termin na koniec października, Ale etapem ciąży bliżej mi do Listopadówek [emoji6] Tam dziewczyny już planują badania prenatalne a my dopiero potwierdzamy ciąże [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Już po pierwszej wizycie :) pęcherzyk 7mm, w dobrym miejscu, wszystko na razie wydaje się ok :) Ale jak powiedział mój lekarz "za wcześnie na gratulacje" czym mnie nie ukrywam wkurzył [emoji14] ale rozumiem, lepiej być ostrożnym. Następne usg za dwa tyg, żeby potwierdzić. W Polsce też tak często jest powtarzane?

Witam wszystkie nowe mamuśki :)

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom

Już po pierwszej wizycie :) pęcherzyk 7mm, w dobrym miejscu, wszystko na razie wydaje się ok :) Ale jak powiedział mój lekarz "za wcześnie na gratulacje" czym mnie nie ukrywam wkurzył [emoji14] ale rozumiem, lepiej być ostrożnym. Następne usg za dwa tyg, żeby potwierdzić. W Polsce też tak często jest powtarzane?

Witam wszystkie nowe mamuśki :)

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro będę miała już trzecie usg w tej ciąży [emoji6] Myślę że dużo zależy od lekarza [emoji5]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Do góry