sylwkaq90
Fanka BB :)
Nie, niedoczynnośćWitaj masz może Hashi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, niedoczynnośćWitaj masz może Hashi?
Ja też, tylko u mnie niedoczynność zakwalifikowali jako HashimotoNie, niedoczynność
U mnie endokrynolog wykluczyl Hashimoto.Ja też, tylko u mnie niedoczynność zakwalifikowali jako Hashimoto
Ja na wizytę do lekarza który ma mi prowadzić ciążę też muszę czekać koło miesiąca (mam na 20.03)... Prywatnie niestety nie przyjmuje a jak dobry lekarz to na NFZ trzeba trochę poczekać [emoji53] Dlatego ja narazie do tego czasu chodzę do innego prywatnie [emoji6]Hej dziewczyny gratuluje wszystkim i witam nowe koleżanki.
Kurczę zapisałam sie do lekarza i pierwsza wizytę mam dopiero 21 kwietnia oni oszaleli :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam termin na koniec października, Ale etapem ciąży bliżej mi do Listopadówek [emoji6] Tam dziewczyny już planują badania prenatalne a my dopiero potwierdzamy ciąże [emoji6]Cześć Witam się i ja Mam na imie Gosia mam 32 lata. W ostatki pokazały mi się 2 kreseczki. Ostatnia miesiączka 23 styczen, kolejna powinnam dostać 22 lutego. Termin z OM wychodzi na 30 październik, więc prawie listopad. Dziś pisałam na wizażu mam październikowych ale jedną dziewczyna mnie zbyla pisząc że chyba powinnam isc do listopadowek więc nie będę się na siłę pchać tam gdzie mnie nie chcą a Wy chcecie?
Mam już jednego synka Juliuszka z października 2014.
Trudny czas przed nami ale z czasem Wam opisze. Bardzo chciałam drugiego dzidziusia. O pierwszego synka staraliśmy się 3 lata.
10 marca mam wizytę u gin.
EXTRA!!! GratulacjeU mnie endokrynolog wykluczyl Hashimoto.
Moj wynik bety to 2600 przyrost 105%
Ja jutro będę miała już trzecie usg w tej ciąży [emoji6] Myślę że dużo zależy od lekarza [emoji5]Już po pierwszej wizycie pęcherzyk 7mm, w dobrym miejscu, wszystko na razie wydaje się ok Ale jak powiedział mój lekarz "za wcześnie na gratulacje" czym mnie nie ukrywam wkurzył [emoji14] ale rozumiem, lepiej być ostrożnym. Następne usg za dwa tyg, żeby potwierdzić. W Polsce też tak często jest powtarzane?
Witam wszystkie nowe mamuśki
Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom
Żeby mieć becikowe, musisz wykazać się wizyta do 10-ego tygodnia. Także trzeba mieć jakiś ślad ze byłaś u gina. Mi się nie należy - za duże dochodyA czy to prawda, ze jeżeli nie zgłosimy sie do lekarza do 8 tygodnia to becikowe przepada? Gdzieś, kiedyś obiło mi sie o uszy :-)