Borysiatko
Fanka BB :)
Na NFZ?Hej dziewczyny gratuluje wszystkim i witam nowe koleżanki.
Kurczę zapisałam sie do lekarza i pierwsza wizytę mam dopiero 21 kwietnia oni oszaleli :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na NFZ?Hej dziewczyny gratuluje wszystkim i witam nowe koleżanki.
Kurczę zapisałam sie do lekarza i pierwsza wizytę mam dopiero 21 kwietnia oni oszaleli :/
Witajcie Nieśmiało, ale z ogromną nadzieją do Was dołączam :-)
Parę słów o mnie: Ula, 28 lat, synek w marcu skończy 7. Starania okołu roku (wcześniej przydarzyły mi się dwie nieprzyjemne historie, ale o nich nie piszę żeby nie przyganiać złych demonów).
Beta: - 28.02 - 49,25; 2.03 - 217,52
Wg. @ termin 10.11
Jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży - ona mi się wyśniła :-) Moje Aniołki czuwają
I od tej pory na siebie bardzo uważam, w końcu zdecydowałam się zrobić Betę.
Choruję na Hashimoto więc przyjmuję Letrox, oprócz tego magnez, jod, kwas foliowy no i endo przepisała mi luteinę, ze względów chormonalnych i bóle brzucha, czasem ostre Wizyta u gina 10.03 - mam nadzieję, że będzie szczęśliwa :-)
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę nam wszystkim, abyśmy w listopadzie szczęśliwie tuliły nasze MIŁOŚCI!
A gdzie chcesz teraz rodzić?Szew zdjęli w 36 tyg i odstawili tabelki na podtrzymanie ... No i od razu się zaczęło. Bóle mega ale przez szew zabliźniła się szyjka i poród w ogóle nie postępował. Niestety zamiast zrobić cesarkę wymęczyli mnie kupę godzin i na sile kazali rodzic ... efekt dziecko niedotlenione. Uwaga ... to było Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi, nie jakiś podrzędny szpital powiatowy.
Teraz terapie wszelkiego rodzaju i walczymy...
Reasumując, teraz tylko cc. Nikt mnie nie namówi, co więcej nie zmusi do porodu SN .... [emoji6]
Rodzilam w Medeorze pierwsze dziecko i polecam z całego serca!! Opieka mega!!Ja pochodzę z Łodzi ale obecnie mieszkam w Świętym Mieście [emoji4]
Zgadzam się, gdyby nie cudowny oddział neonatologiczny to nie wiem jak wyglądałoby życie mojego syna. Natomiast ja porodówce w MP i rozwiązaniu SN mówię kategoryczne Nie [emoji39]
Ja myśle o porodzie w Medeorze prywatnie. Znasz ta klinikę ? Masz o niej jakieś opinie ?
Ps. Ja chodziłam w pierwszej ciąży do profesora Krasomskiego - szefa gin i poł w MP ... i już na pewno do niego nie wrócę.
I gratuluje pięknych krech [emoji7] ja jutro/pojutrze mam dzień @ to tez zrobię teścik/i i zobaczę jak ciemnieją. A w tygodniu jednak skocze na ta betę [emoji4]
Witaj masz może Hashi?Cześć dziewczyny! To i ja do Was dołączę, choć właśnie czekam na wyniki drugiej bety, mam nadzieję, że będzie ładny przyrost.
Doczytalam caly temat. Gratuluję wszystkim dziewczynom i życzę nudnych ciąż
Coś o sobie..
Mam na imię Sylwia, mam 27lat, to moja pierwsza ciąża, w 5 cs.
W ogole sie w tym miesiacu tego nie spodziewalam.
Zrobilam ot tak test jeden dzien przed @ i piękne grube krechy wyszły w czwartek beta 615.
Lekarza mam umowionego na czwartek 19.45. To bedzie 6t0. Chciałam w 7tg, ale endokrynolog prosila zebym jak najszybciej potwierdziła ciaze.
Z objawow to tylko bóle piersi.
Z lekow to biore lethrox100, wit d3, kwas foliowy i femibion natal 1.