reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Cześć Witam się i ja Mam na imie Gosia mam 32 lata. W ostatki pokazały mi się 2 kreseczki. Ostatnia miesiączka 23 styczen, kolejna powinnam dostać 22 lutego. Termin z OM wychodzi na 30 październik, więc prawie listopad. Dziś pisałam na wizażu mam październikowych ale jedną dziewczyna mnie zbyla pisząc że chyba powinnam isc do listopadowek więc nie będę się na siłę pchać tam gdzie mnie nie chcą a Wy chcecie?
Mam już jednego synka Juliuszka z października 2014.
Trudny czas przed nami ale z czasem Wam opisze. Bardzo chciałam drugiego dzidziusia. O pierwszego synka staraliśmy się 3 lata.
10 marca mam wizytę u gin.

Witajcie :) Nieśmiało, ale z ogromną nadzieją do Was dołączam :-)
Parę słów o mnie: Ula, 28 lat, synek w marcu skończy 7. Starania okołu roku (wcześniej przydarzyły mi się dwie nieprzyjemne historie, ale o nich nie piszę żeby nie przyganiać złych demonów).
Beta: - 28.02 - 49,25; 2.03 - 217,52
Wg. @ termin 10.11
Jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży - ona mi się wyśniła :-) Moje Aniołki czuwają :biggrin2:
I od tej pory na siebie bardzo uważam, w końcu zdecydowałam się zrobić Betę.
Choruję na Hashimoto więc przyjmuję Letrox, oprócz tego magnez, jod, kwas foliowy no i endo przepisała mi luteinę, ze względów chormonalnych i bóle brzucha, czasem ostre :( Wizyta u gina 10.03 - mam nadzieję, że będzie szczęśliwa :-)
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę nam wszystkim, abyśmy w listopadzie szczęśliwie tuliły nasze MIŁOŚCI!

Masz wizytę jak ja 10.03 powodzenia

Szew zdjęli w 36 tyg i odstawili tabelki na podtrzymanie ... No i od razu się zaczęło. Bóle mega ale przez szew zabliźniła się szyjka i poród w ogóle nie postępował. Niestety zamiast zrobić cesarkę wymęczyli mnie kupę godzin i na sile kazali rodzic ... efekt dziecko niedotlenione. Uwaga ... to było Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi, nie jakiś podrzędny szpital powiatowy.
Teraz terapie wszelkiego rodzaju i walczymy...

Reasumując, teraz tylko cc. Nikt mnie nie namówi, co więcej nie zmusi do porodu SN .... [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie chcesz teraz rodzić?

Ja pochodzę z Łodzi ale obecnie mieszkam w Świętym Mieście [emoji4]

Zgadzam się, gdyby nie cudowny oddział neonatologiczny to nie wiem jak wyglądałoby życie mojego syna. Natomiast ja porodówce w MP i rozwiązaniu SN mówię kategoryczne Nie [emoji39]

Ja myśle o porodzie w Medeorze prywatnie. Znasz ta klinikę ? Masz o niej jakieś opinie ?

Ps. Ja chodziłam w pierwszej ciąży do profesora Krasomskiego - szefa gin i poł w MP ... i już na pewno do niego nie wrócę.

I gratuluje pięknych krech [emoji7] ja jutro/pojutrze mam dzień @ to tez zrobię teścik/i i zobaczę jak ciemnieją. A w tygodniu jednak skocze na ta betę [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rodzilam w Medeorze pierwsze dziecko i polecam z całego serca!! Opieka mega!!

Witam wszystkie nowe przyszłe mamusie :) każdy jest tu mile widziany i chętnie wysłuchamy i podzielimy się swoimi doświadczeniami. Nie mogę się doczekać aż będziemy się chwalić brzuszkami :)

reklama
Cześć dziewczyny! To i ja do Was dołączę, choć właśnie czekam na wyniki drugiej bety, mam nadzieję, że będzie ładny przyrost.
Doczytalam caly temat. Gratuluję wszystkim dziewczynom i życzę nudnych ciąż :)
Coś o sobie..
Mam na imię Sylwia, mam 27lat, to moja pierwsza ciąża, w 5 cs.
W ogole sie w tym miesiacu tego nie spodziewalam.
Zrobilam ot tak test jeden dzien przed @ i piękne grube krechy wyszły :) w czwartek beta 615.
Lekarza mam umowionego na czwartek 19.45. To bedzie 6t0. Chciałam w 7tg, ale endokrynolog prosila zebym jak najszybciej potwierdziła ciaze.
Z objawow to tylko bóle piersi.
Z lekow to biore lethrox100, wit d3, kwas foliowy i femibion natal 1.
Witaj :) masz może Hashi?

Do góry