Emsi*
Fanka BB :)
Emsi jesteś z Łodzi? Ja tez
Ja rodziłam w Madurowiczu. CC z zaskoczenia (spadek tętna na ktg, a wiedzieliśmy, ze Mały jest poplatanyc w pępowinie i była groźbą niedotlenienia). Teraz tez będę rodzic CC.
O Matce Polce bloku ginekologiczno-położniczym tez mam jak najgorsze zdanie. Podobno zależy od piętra na jakie się trafi. Może przez te lata cos się zmieniło... Oczywiście cześć szpitala ratująca Maluchy jest cudowna, fantastyczna i godna polecenia.
Zrobiłam jeszcze raz test dwie grube krechy
Kasia ale fajnie z tym salonikiem! Zazdroszczę, ze masz prace, która kochasz. Wiem, ze po urlopie macierzyńskim ja również zacznę robić to, co lubię nie ma innej opcji
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Ja pochodzę z Łodzi ale obecnie mieszkam w Świętym Mieście [emoji4]
Zgadzam się, gdyby nie cudowny oddział neonatologiczny to nie wiem jak wyglądałoby życie mojego syna. Natomiast ja porodówce w MP i rozwiązaniu SN mówię kategoryczne Nie [emoji39]
Ja myśle o porodzie w Medeorze prywatnie. Znasz ta klinikę ? Masz o niej jakieś opinie ?
Ps. Ja chodziłam w pierwszej ciąży do profesora Krasomskiego - szefa gin i poł w MP ... i już na pewno do niego nie wrócę.
I gratuluje pięknych krech [emoji7] ja jutro/pojutrze mam dzień @ to tez zrobię teścik/i i zobaczę jak ciemnieją. A w tygodniu jednak skocze na ta betę [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom