reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Praca moich marzeń [emoji173] W zasadzie cały dzień nie pracuję a się relaksuję [emoji12]

w57v3e3kfucyl84a.png

Myślę, że nie ma nic wspanialszego, niż praca marzeń! Tak więc gratuluję :)

reklama
Gabrika w poniedziałek zrobię jeszcze test. DZisiaj bolą mnie piersi i tak czasem kluja dziwnie. Jak nic się nie wyjaśni to oczywiście pójdę do lekarza. Kilka miesięcy temu miałam takie dosyć szczegółowe badania jeśli chodzi o kobiece sprawy i wszystko było ok więc jak przeciagne 2 tygodnie to chyba nic się nie stanie.

Witam wszystkie nowe mamusie!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Gabrika w poniedziałek zrobię jeszcze test. DZisiaj bolą mnie piersi i tak czasem kluja dziwnie. Jak nic się nie wyjaśni to oczywiście pójdę do lekarza. Kilka miesięcy temu miałam takie dosyć szczegółowe badania jeśli chodzi o kobiece sprawy i wszystko było ok więc jak przeciagne 2 tygodnie to chyba nic się nie stanie.

Witam wszystkie nowe mamusie!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jasna sprawa! Oby wszystko rozwiązało się tak jak trzeba :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A dlaczego wysłał Cię od razu na L4? Co się dzieje?

Mlekotok?? Już??[/QUOTE]

Przez historię, tarczycę i bóle brzucha :(
Mlekotok - tak, od 3tgc. hormony ;)

Miałam tak jak więcej pochodziłam w ciągu dnia... W zaleceniach od gin mam "spoczynkowy tryb zycia" - nie do końca rozumiem o co to chodzi, więc póki co odrzuciłam tylko ćwiczenia...
Ja dzisiaj ogarnelam cale mieszkanie (maz od tygodnia od tygodnia poza domem) i tez mnie troche w brzuchu potem ciagnelo. Jak potem usiadlam, to zasnelam...na trzy godziny :)

Dobrze, że się wyżaliłaś! A dlaczego poród był najgorszy?

A dlaczego wysłał Cię od razu na L4? Co się dzieje?

Mlekotok?? Już??

Szew zdjęli w 36 tyg i odstawili tabelki na podtrzymanie ... No i od razu się zaczęło. Bóle mega ale przez szew zabliźniła się szyjka i poród w ogóle nie postępował. Niestety zamiast zrobić cesarkę wymęczyli mnie kupę godzin i na sile kazali rodzic ... efekt dziecko niedotlenione. Uwaga ... to było Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi, nie jakiś podrzędny szpital powiatowy.
Teraz terapie wszelkiego rodzaju i walczymy...

Reasumując, teraz tylko cc. Nikt mnie nie namówi, co więcej nie zmusi do porodu SN .... [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co na ból gardła ?? Pomóżcie [emoji30]

Dziś robiłam urodzinki synka w kręgielni. Super zabawa [emoji4] i tak posiedzieliśmy ze znajomymi i jedna zimna woda niegazowana, druga a teraz cierpię ...

reklama
Szew zdjęli w 36 tyg i odstawili tabelki na podtrzymanie ... No i od razu się zaczęło. Bóle mega ale przez szew zabliźniła się szyjka i poród w ogóle nie postępował. Niestety zamiast zrobić cesarkę wymęczyli mnie kupę godzin i na sile kazali rodzic ... efekt dziecko niedotlenione. Uwaga ... to było Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi, nie jakiś podrzędny szpital powiatowy.
Teraz terapie wszelkiego rodzaju i walczymy...

Reasumując, teraz tylko cc. Nikt mnie nie namówi, co więcej nie zmusi do porodu SN .... [emoji6]

Emsi jesteś z Łodzi? Ja tez :)
Ja rodziłam w Madurowiczu. CC z zaskoczenia (spadek tętna na ktg, a wiedzieliśmy, ze Mały jest poplatanyc w pępowinie i była groźbą niedotlenienia). Teraz tez będę rodzic CC.
O Matce Polce bloku ginekologiczno-położniczym tez mam jak najgorsze zdanie. Podobno zależy od piętra na jakie się trafi. Może przez te lata cos się zmieniło... Oczywiście cześć szpitala ratująca Maluchy jest cudowna, fantastyczna i godna polecenia.

Zrobiłam jeszcze raz test :) dwie grube krechy :)

Kasia ale fajnie z tym salonikiem! Zazdroszczę, ze masz prace, która kochasz. Wiem, ze po urlopie macierzyńskim ja również zacznę robić to, co lubię :) nie ma innej opcji :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Do góry