gabrika
Fanka BB :)
Praca moich marzeń [emoji173] W zasadzie cały dzień nie pracuję a się relaksuję [emoji12]
Myślę, że nie ma nic wspanialszego, niż praca marzeń! Tak więc gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Praca moich marzeń [emoji173] W zasadzie cały dzień nie pracuję a się relaksuję [emoji12]
Dziękuję [emoji173] Też tak uważam [emoji16]Myślę, że nie ma nic wspanialszego, niż praca marzeń! Tak więc gratuluję
Jasna sprawa! Oby wszystko rozwiązało się tak jak trzebaGabrika w poniedziałek zrobię jeszcze test. DZisiaj bolą mnie piersi i tak czasem kluja dziwnie. Jak nic się nie wyjaśni to oczywiście pójdę do lekarza. Kilka miesięcy temu miałam takie dosyć szczegółowe badania jeśli chodzi o kobiece sprawy i wszystko było ok więc jak przeciagne 2 tygodnie to chyba nic się nie stanie.
Witam wszystkie nowe mamusie!
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj ogarnelam cale mieszkanie (maz od tygodnia od tygodnia poza domem) i tez mnie troche w brzuchu potem ciagnelo. Jak potem usiadlam, to zasnelam...na trzy godzinyMiałam tak jak więcej pochodziłam w ciągu dnia... W zaleceniach od gin mam "spoczynkowy tryb zycia" - nie do końca rozumiem o co to chodzi, więc póki co odrzuciłam tylko ćwiczenia...
Dobrze, że się wyżaliłaś! A dlaczego poród był najgorszy?
A dlaczego wysłał Cię od razu na L4? Co się dzieje?
Mlekotok?? Już??
Szew zdjęli w 36 tyg i odstawili tabelki na podtrzymanie ... No i od razu się zaczęło. Bóle mega ale przez szew zabliźniła się szyjka i poród w ogóle nie postępował. Niestety zamiast zrobić cesarkę wymęczyli mnie kupę godzin i na sile kazali rodzic ... efekt dziecko niedotlenione. Uwaga ... to było Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi, nie jakiś podrzędny szpital powiatowy.
Teraz terapie wszelkiego rodzaju i walczymy...
Reasumując, teraz tylko cc. Nikt mnie nie namówi, co więcej nie zmusi do porodu SN .... [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom