reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Praca moich marzeń [emoji173] W zasadzie cały dzień nie pracuję a się relaksuję [emoji12]

w57v3e3kfucyl84a.png

Myślę, że nie ma nic wspanialszego, niż praca marzeń! Tak więc gratuluję :)

reklama
Gabrika w poniedziałek zrobię jeszcze test. DZisiaj bolą mnie piersi i tak czasem kluja dziwnie. Jak nic się nie wyjaśni to oczywiście pójdę do lekarza. Kilka miesięcy temu miałam takie dosyć szczegółowe badania jeśli chodzi o kobiece sprawy i wszystko było ok więc jak przeciagne 2 tygodnie to chyba nic się nie stanie.

Witam wszystkie nowe mamusie!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Gabrika w poniedziałek zrobię jeszcze test. DZisiaj bolą mnie piersi i tak czasem kluja dziwnie. Jak nic się nie wyjaśni to oczywiście pójdę do lekarza. Kilka miesięcy temu miałam takie dosyć szczegółowe badania jeśli chodzi o kobiece sprawy i wszystko było ok więc jak przeciagne 2 tygodnie to chyba nic się nie stanie.

Witam wszystkie nowe mamusie!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jasna sprawa! Oby wszystko rozwiązało się tak jak trzeba :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A dlaczego wysłał Cię od razu na L4? Co się dzieje?

Mlekotok?? Już??[/QUOTE]

Przez historię, tarczycę i bóle brzucha :(
Mlekotok - tak, od 3tgc. hormony ;)

Miałam tak jak więcej pochodziłam w ciągu dnia... W zaleceniach od gin mam "spoczynkowy tryb zycia" - nie do końca rozumiem o co to chodzi, więc póki co odrzuciłam tylko ćwiczenia...
Ja dzisiaj ogarnelam cale mieszkanie (maz od tygodnia od tygodnia poza domem) i tez mnie troche w brzuchu potem ciagnelo. Jak potem usiadlam, to zasnelam...na trzy godziny :)

Dobrze, że się wyżaliłaś! A dlaczego poród był najgorszy?

A dlaczego wysłał Cię od razu na L4? Co się dzieje?

Mlekotok?? Już??

Szew zdjęli w 36 tyg i odstawili tabelki na podtrzymanie ... No i od razu się zaczęło. Bóle mega ale przez szew zabliźniła się szyjka i poród w ogóle nie postępował. Niestety zamiast zrobić cesarkę wymęczyli mnie kupę godzin i na sile kazali rodzic ... efekt dziecko niedotlenione. Uwaga ... to było Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi, nie jakiś podrzędny szpital powiatowy.
Teraz terapie wszelkiego rodzaju i walczymy...

Reasumując, teraz tylko cc. Nikt mnie nie namówi, co więcej nie zmusi do porodu SN .... [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co na ból gardła ?? Pomóżcie [emoji30]

Dziś robiłam urodzinki synka w kręgielni. Super zabawa [emoji4] i tak posiedzieliśmy ze znajomymi i jedna zimna woda niegazowana, druga a teraz cierpię ...

reklama
Szew zdjęli w 36 tyg i odstawili tabelki na podtrzymanie ... No i od razu się zaczęło. Bóle mega ale przez szew zabliźniła się szyjka i poród w ogóle nie postępował. Niestety zamiast zrobić cesarkę wymęczyli mnie kupę godzin i na sile kazali rodzic ... efekt dziecko niedotlenione. Uwaga ... to było Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi, nie jakiś podrzędny szpital powiatowy.
Teraz terapie wszelkiego rodzaju i walczymy...

Reasumując, teraz tylko cc. Nikt mnie nie namówi, co więcej nie zmusi do porodu SN .... [emoji6]

Emsi jesteś z Łodzi? Ja tez :)
Ja rodziłam w Madurowiczu. CC z zaskoczenia (spadek tętna na ktg, a wiedzieliśmy, ze Mały jest poplatanyc w pępowinie i była groźbą niedotlenienia). Teraz tez będę rodzic CC.
O Matce Polce bloku ginekologiczno-położniczym tez mam jak najgorsze zdanie. Podobno zależy od piętra na jakie się trafi. Może przez te lata cos się zmieniło... Oczywiście cześć szpitala ratująca Maluchy jest cudowna, fantastyczna i godna polecenia.

Zrobiłam jeszcze raz test :) dwie grube krechy :)

Kasia ale fajnie z tym salonikiem! Zazdroszczę, ze masz prace, która kochasz. Wiem, ze po urlopie macierzyńskim ja również zacznę robić to, co lubię :) nie ma innej opcji :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Do góry