reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Witajcie... Mam dzisiaj mega lenia zero pomyslu na obiad. Cora wczoraj zostala u babci na noc,
teoretycznie mielismy wieczor dla siebie. Zachcialo mi sie zapiekanki, zwiedzilismy pol miasta a jak juz kupilismy to ugryzlam dwa razy i juz mi nie smakowala.
A jak wrocilismy z poszukiwan to padlam spac i tak sie udal nam romantyczny wieczor;-)

@Marika92 trzymam mocno kciuki, dasz rade, daj znac zaraz po. Pamietaj Jestesmy tam z Toba, wszystki mamusie z forum.

reklama
@lena_89 ja piszę z tel.i nie da się edytować postu. Wiecej produkuje się stron cytując kogos niz pisząc jeden pod drugim.

oar89n7312bz9t17.png

Dobry;) moj kalafir ciazowy zapomnial ze jest apka na tela i dobra teraz sobie go wgralam;)
Marika trzymam mocno kciuki za Was;*

Piekny dzien dzid bedzie jak w drodze do pracy;)
Dzis 16 tydzien sie zaczyna czyli 17;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem padnięta. Nie wiem czy pamiętacie moje przeboje z pracodawca. Powoli zaczyna się wszystko wyjaśniać. Poprosiłam ZUS, aby do mnie bezpośrednio wypłacał zasiłek i teraz ZUS poprosił o dodatkowe dokumenty. Nie wyglada to złe :) być może się uda :)
Ale będę miała tez przeboje z sądem pracy, bo nie zamierzam odpuścić moich zaległych wynagrodzeń. Ale to później :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

89Katia mnie chyba nie było jeszcze podczas tych przebojów, przypomnisz proszę? jestem ciekawa co tam się działo, bo sama mam wątpliwości czy u mnie będzie ok z pracodawcą.

A ja dzisiaj mega dół - jutro wizyta, a mnie dzisiaj śniło się, że straciłam maleństwo - po prostu masakra ;(
Ale chyba coś tam dzisiaj poczułam - więc może będzie dobrze.

@Marika92 kciuki, wszystkie jesteśmy tu z Tobą!

Ja piszę tylko z telefonu i tu posty można edytować, cytować kilka postów jednocześnie czy co tam się jeszcze komuś zapragnie ;) nie można tylko usunąć wiadomości, reszta opcji dostępna :)

Tak straszyli, że ten tydzień będzie kiepski pod względem pogodowy a póki co każdy dzień piękny :)

U mnie dziś zupa meksykańska na obiad, mniami :D

A ja dzisiaj mega dół - jutro wizyta, a mnie dzisiaj śniło się, że straciłam maleństwo - po prostu masakra ;(
Ale chyba coś tam dzisiaj poczułam - więc może będzie dobrze.
O rany takie sny sa najgorsze bo czlowiek pozniej mysli w kolko o tym;/napewno bedzie dobrze;)
Ja wczoraj sie martwilam przed wizyta o to czy dziecku bije serduszko czy cytologia jest oki.ale wszystko super wyszlo

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry