sylwkaq90
Fanka BB :)
Witam nowe mamusie
Ja po wizycie. Wszystko w porządku z dzidzia, ale ogólnie jestem niezadowolona z wizyty. Po pierwsze Mało mówiła, nie dała mi zdjęcia. Dobrze, że posluchalam serduszka przez chwilę.
A po drugie sama pozapominalam wielu rzeczy. Zapytać o mój Pieprzyk na sutku. Muszę go skonsultować z dermatologiem, bo mi się zmienil. Przypomnieć o toksoplazmozie, bo robiłam ja przed ciąża i miała teraz na nią zerknąć.
No, ale trudno najważniejsze, że wszystko w porządku
A glukoze będę musiała powtórzyć między 20 a 24tc. Na razie nic się nie dzieje.
A tak w ogóle co myślicie o takich wyjazdach? Jedziemy samochodem, już wyrobilismy sobie europejskie karty ubezpieczenia zdrowotnego.
Ja po wizycie. Wszystko w porządku z dzidzia, ale ogólnie jestem niezadowolona z wizyty. Po pierwsze Mało mówiła, nie dała mi zdjęcia. Dobrze, że posluchalam serduszka przez chwilę.
A po drugie sama pozapominalam wielu rzeczy. Zapytać o mój Pieprzyk na sutku. Muszę go skonsultować z dermatologiem, bo mi się zmienil. Przypomnieć o toksoplazmozie, bo robiłam ja przed ciąża i miała teraz na nią zerknąć.
No, ale trudno najważniejsze, że wszystko w porządku
A glukoze będę musiała powtórzyć między 20 a 24tc. Na razie nic się nie dzieje.
Lady pokaż proszę te stroje. Jadę w lipcu do Włoch i sama nie wiem jaki strój kupić.Koleżanka wysłała mi z Niemiec dwa stroje kąpielowe dla kobiet w ciąży. Ale fajne są. I super brzuszek zakrywają. Za miesiąc będę miała w czym na plażę wyjść
Witam bliźniaczą mamę
Marika, trzymam mocno kciuki
A tak w ogóle co myślicie o takich wyjazdach? Jedziemy samochodem, już wyrobilismy sobie europejskie karty ubezpieczenia zdrowotnego.