reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ojej :/ mam nadzieje ze wszystko w porządku;)

Co do luteiny - ja biorę duphaston i bede go brała do 16 tc na pewno a dalej zobaczymy, tyle ze ja mam obciążony wywiad takze pewnie dlatego.

Dziewczyny a jak wasze cery ? Bo ja nigdy jakiejs super nie miałam ale teraz to masakra :/ nie chce używać żadnych kremów ale moze macie jakieś naturalne sposoby ..
A co do cery. Szczerze mam dość. Wysypało mnie strasznie i nic nie pomaga na to... Może wy macie jakieś sprawdzone sposoby aby pozbyć się tych wyprysków ;)

reklama
witajcie, co do testów nifty, to on do końca nie jest wiarygodny, rozmawiałam na ten temat z genetykiem z którym miałam konsultacje, jego wynik jest statystyczny i jak coś to może po nim zostać zalecona amniopunkcja. W nifty jest to fajne że może zostać określona płeć wcześniej. Ja w przyszły wtorek będę miała robioną amniopunkcje, a dzień później podaną immunoglobinę anty-D gdyż mam ujemną grupę krwi.

Mam pytanie do dziewczyn które już ją miały robione, jak się po niej ogólnie czułyście?

Ale duzo do nadrobienia mialam ;-)
Witam nowe mamusie;-)
Trzymam kciuki za wizyty;-)
Bylam dzisiaj u dentysty i sie zalamalam...
Mam do wyrwania dwojke ktora byla leczona pod koniec tamtego roku a tu sie okazalo ze jest martwa czy jakos tak i nadaje sie do wyrwania. A ze biore takie a nie inne leki mam jutro ponad planowa wizyte u gina bo musi dac zgode na te wyrywanie i okreslic ile czasu mam nie brac acardu i zwiekszyc dawke luteiny... Z wrazenia nawet nie zapytalam ile kosztuje taki implant zabka...

Dziewczyny czy czujecie ból spojenia? To chyba trochę za wczesnie....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Bea.ta mam okropny pysk! Pytałam sie w aptekach, żeby mi coś dały. Nic bez recepty nie ma.
Mojego lekarza pytałam - wyslal mnie do dermatologa. Grrr-.-

@89Katia ja mam czasem takie wrazenie. Ostatnio przy współżyciu tak niekomfortowo sie czułam. Cały czas haczylismy o kość. Feee.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja ciągle czuję macice :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Ale duzo do nadrobienia mialam ;-)
Witam nowe mamusie;-)
Trzymam kciuki za wizyty;-)
Bylam dzisiaj u dentysty i sie zalamalam...
Mam do wyrwania dwojke ktora byla leczona pod koniec tamtego roku a tu sie okazalo ze jest martwa czy jakos tak i nadaje sie do wyrwania. A ze biore takie a nie inne leki mam jutro ponad planowa wizyte u gina bo musi dac zgode na te wyrywanie i okreslic ile czasu mam nie brac acardu i zwiekszyc dawke luteiny... Z wrazenia nawet nie zapytalam ile kosztuje taki implant zabka...
Ja juz taka przygodę z zebami przechodziłam ... w zeszłym roku powiedzieli mi 1200zl lub więcej w zależności od rodzaju tzw.koronki. na razie zrobilam wymiane wypełnienia i na tym poprzestalam... reszte chyba po porodzie zrobię bo martwy ząb poza faktem ze moze zmieniać kolor w niczym mi nie przeszkadza.

rfxge6hhcx5oy37q.png

@Ewka_85 a nie boli Cie ten zab?

@89Katia ja czuje macice i to porzadnie i klucie jakby w tylku ale mam tylozgiecie wiec chyba od tego.

Znowu poszalam w pepco Katia nasz dziewczyny beda tak samo ubrane;-) gorzej jak mojej cos wyrosnie miedzy nozkami to pierwsze 3 miesiace bedzie chlopakiem w rozu;-)

reklama
@Ewka_85 a nie boli Cie ten zab?

@89Katia ja czuje macice i to porzadnie i klucie jakby w tylku ale mam tylozgiecie wiec chyba od tego.

Znowu poszalam w pepco Katia nasz dziewczyny beda tak samo ubrane;-) gorzej jak mojej cos wyrosnie miedzy nozkami to pierwsze 3 miesiace bedzie chlopakiem w rozu;-)
Teoretycznie martwy zab nie boli... w ogóle go nie czułam a juz kilka lat jest martwy [emoji6]

rfxge6hhcx5oy37q.png

Do góry