Aaa tak o olej, przepraszam z rana nie doczytałam. Masła nie stosowałam
reklama
To to samo :* on po prostu taką konsystencje ma, ze masłem nazwalamAaa tak o olej, przepraszam z rana nie doczytałam. Masła nie stosowałam
Karolka2106
Fanka BB :)
Witam wszystkich z rana witam też nowe Mamusie coraz więcej nas tutaj
Ja trochę się martwię bo jak bolało mnie podbrzusze i czułam ta ciaze tak teraz nie czuje nic dobrze że we wtorek kolejna wizyta
Ja trochę się martwię bo jak bolało mnie podbrzusze i czułam ta ciaze tak teraz nie czuje nic dobrze że we wtorek kolejna wizyta
Bezkonserwantow
Witam wszystkich z rana witam też nowe Mamusie coraz więcej nas tutaj
Ja tez zaczynam ściągać na siebie czarne myśli. Zero objawów. Mówią, ze powinnam sie cieszyć. [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Borysiatko
Nie uwazam, ze rozstepy to tylko genetyka. Moim zdaniem im wczesniej zacznie sie skore przygotowywac tym mniej lub wcale ich nie bedzie. W poprzedniej ciazy od samego poczatku smarowalam sie dwa razy dziennie i nie mam zadbego rozsyepu a przytulam ponad 20kg! W tej ciazy mam nadzieje ze nie dobije taliej wagi. Naszczescie szybko te kg spadly☺
Karolka2106
Ja tez zaczynam ściągać na siebie czarne myśli. Zero objawów. Mówią, ze powinnam sie cieszyć. [emoji849]
Wiadomo że się cieszy ale też i boi bo chciałoby się jak najlepiej. A kiedy masz wizytę u gina?
Czesc dziewczyny!
Ja słyszałam, ze na rozstępy dobra jest zwykla oliwka Bambino. Ale tez chyba zacznę sie smarować olejem kokosowym, bo zalega mi w domu, a od dluzszego czasu go nie uzywam.
Jesli chodzi o drogeryjne specyfiki to czytalam, ze polecają je stosowac od 4 miesiąca ciazy.
@Karolka2106 mnie ginka w zeszlym roku powiedziala, ze bol podbrzusza w ciąży, takie ciągnięcie jak na okres wcale nie jest takim dobrym objawem, bo to znaczy ze macica chce sie skurczac i pozbyc zarodka. Oczywiscie macica pamieta podczas spodziewanej miesiączki, ze powinna sie kurczyć, ale nie powinno trwac to dlugo, takze dziewczyny jak podbrzusze nie boli to powod do szczęścia! A jak boli to nospa i leżenie ja mam czasem takie dni ze mnie tak delikatnie boli, a czasem nic nie czuje. Innych wyraźnych objawów tez jakos brak, piersi macam co chwila, czy mnie troche bolą, no i sie ciesze jak je czuje, wczoraj prawie w ogole nie bolały, dzis je czuje bardziej (na szczescie )
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja słyszałam, ze na rozstępy dobra jest zwykla oliwka Bambino. Ale tez chyba zacznę sie smarować olejem kokosowym, bo zalega mi w domu, a od dluzszego czasu go nie uzywam.
Jesli chodzi o drogeryjne specyfiki to czytalam, ze polecają je stosowac od 4 miesiąca ciazy.
@Karolka2106 mnie ginka w zeszlym roku powiedziala, ze bol podbrzusza w ciąży, takie ciągnięcie jak na okres wcale nie jest takim dobrym objawem, bo to znaczy ze macica chce sie skurczac i pozbyc zarodka. Oczywiscie macica pamieta podczas spodziewanej miesiączki, ze powinna sie kurczyć, ale nie powinno trwac to dlugo, takze dziewczyny jak podbrzusze nie boli to powod do szczęścia! A jak boli to nospa i leżenie ja mam czasem takie dni ze mnie tak delikatnie boli, a czasem nic nie czuje. Innych wyraźnych objawów tez jakos brak, piersi macam co chwila, czy mnie troche bolą, no i sie ciesze jak je czuje, wczoraj prawie w ogole nie bolały, dzis je czuje bardziej (na szczescie )
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już smaruje a może się opłaci ale nie przesadzalam z kasa. kupiłam z Rossmanna cośMyślisz ze juz teraz trzeba coś przeciw rozstepom zaaplikowac? :>
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie niestety jeszcze brzuch czuje, ale już o wiele mniej niż wcześniej. Piersi dają się we znaki, czasem bardzo. Najgorzej jak ściągam stanik to wtedy takie ciągnięcie czuje. Poza tym objawów brak - mdłości, zachcianek, nadwrażliwości zapachowych.
reklama
Bezkonserwantow
Wiadomo że się cieszy ale też i boi bo chciałoby się jak najlepiej. A kiedy masz wizytę u gina?
W poniedziałek na 10[emoji12]. Dziewczyny niedobrze mi! [emoji1360] Hahah