PatkaWariatka
Fanka BB :)
2 x 1Te które biorą dupka to ile lykacie dziennie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 x 1Te które biorą dupka to ile lykacie dziennie?
U mnie z objawów to przede wszystkim zmęczenie i nudności, dość mocno denerwują mnie niektóre zapachy a piersi póki co w ogóle nie bolą. Rozstępów po poprzedniej ciąży nie mam, smarowałam się w kratkę, jednak w w większość to zasługa genetyki.
Jestem ciekawa jak mi wyliczy lekarz termin ciąży bo z OM wychodzi 5 listopada ale wiem, że owulację miałam jakieś 10 dni później więc na pewno będzie różnica.
Przy poprzedniej ciąży brałam luteinę do 21tc a acard do 38tc. Teraz łykam tylko acard, witaminę D i kwas foliowy.
Kurcze ja nie wiem, bo nie biore ani luteiny ani dupka.. Nie plamie, brzuch nie boli to chyba nie musze. A to jest moja pierwsza ciąża..Ja łykam Dupka 3 razy dziennie po 1 tabletce
@Iska90 a w tej straconej ciąży bolało też przy braniu luteiny? W sumie w tamtej ciąży która niestety straciłam też bolało mocno podbrzusze później kręgosłup i wiadomo co było później... a bierzesz teraz coś na podtrzymanie?
Mnie też bolą tak najbardziej po bokach w sumie jak przed okresem tylko że troche mocniej
@gabrika oj to nieźle Ci dają w kość na brzuchu to ja bym mogła się jeszcze położyć
@itucha zazdroszczę tej nie skłonności do rozstępów
@sylwkaq90 jak piszesz o swoich objawach to jakbym o sobie czytała też mi czasami jakby lekko nie dobrze ale zastanawiam się czy to nie jest może skutek brania Dupka