reklama
Witam
Ja również chciałabym się przedstawić. Mam na imię Paulina i mam 28 lat. W styczniu 2016 roku urodziłam cudowną córeczkę Teraz test również zrobił nam niespodziankę. Ostatnią @ miałam 27 stycznia więc termin mam na ok 3 listopada mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona serdecznie pozdrawiam
Ja również chciałabym się przedstawić. Mam na imię Paulina i mam 28 lat. W styczniu 2016 roku urodziłam cudowną córeczkę Teraz test również zrobił nam niespodziankę. Ostatnią @ miałam 27 stycznia więc termin mam na ok 3 listopada mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona serdecznie pozdrawiam
ja zakupiłam wlasnie maslo kokosowe. Wyczytalam, ze super. Moze ktos potwierdzi?Dziewczyny a czym smarujecie się, żeby rozstępów nie było?
niskie ciśnienie w ciąży jest ok, nawet bardzo niskie jeśli nie przeszkadza. Jedynie nadciśnienie jest groźne.
Ja mam takie i niższe normalnie, a teraz już mi rośnie i mam w tej chwili książkowe
To super :-) Lekarz też kazał mi się nie przejmować, ew. pić kawę, ale jej nie lubię. Więc czekam aż naturalnie się unormuje :-)
ja zakupiłam wlasnie maslo kokosowe. Wyczytalam, ze super. Moze ktos potwierdzi?
Polecam :-) stosowałam je długo przed ciążą. U mnie sprawdza się w celach kosmetycznych i kulinarnych :-)
akpuroks
Fanka BB :)
A jaki i gdzie kupujecie? Bo też się naczytalam ze jakość jest waznaPolecam :-) stosowałam je długo przed ciążą. U mnie sprawdza się w celach kosmetycznych i kulinarnych :-)
reklama