reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Witam :)
Ja również chciałabym się przedstawić. Mam na imię Paulina i mam 28 lat. W styczniu 2016 roku urodziłam cudowną córeczkę :) Teraz test również zrobił nam niespodziankę. Ostatnią @ miałam 27 stycznia więc termin mam na ok 3 listopada :) mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona :) serdecznie pozdrawiam :)

xnw49jcgz59pxj2s.png

niskie ciśnienie w ciąży jest ok, nawet bardzo niskie jeśli nie przeszkadza. Jedynie nadciśnienie jest groźne.
Ja mam takie i niższe normalnie, a teraz już mi rośnie i mam w tej chwili książkowe

To super :-) Lekarz też kazał mi się nie przejmować, ew. pić kawę, ale jej nie lubię. Więc czekam aż naturalnie się unormuje :-)

reklama
Mąż kupil mi wczoraj w lidlu bio olej kokosowy z 1 tloczenia na zimno :D
Wysmarowalam sie na noc :) ponoc wlasnie na rozstępy jest jednym z lepszych kosmetykow, ale zobaczymy.

Do góry