reklama
Moja brygada w domu. Jedno z ręką w gipsie dalej bolącą, a drugie chore po wycieczce. Właściwie to już przed wycieczką było przeziębione. Stąd też mamusia chora.Brygada wysłana do szkoły, zastanawiam się na co mam ochotę na śniadanie, chyba wygrywa omlet z szynką i pomidorkiem Potem Obi i zakup kwiatków na balkon i sadzenie w słoneczku i z kawką Tylko problem z wniesieniem worków 20 l z ziemią, no cóż, może nic mi nie będzie.
Co do jajników, to w niedziele pobolewał mnie prawy, ale przeszło po kilku godzinach i nie wróciło.
Nie szalej kobitko. Kup mniejsze worki
Ostatnia edycja:
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Jaki ja przy kichaniu odczuwam ból! O matko. Nie wiem czy to jajnik, bo to nie podobne, ale ból jest naprawdę palący i trwa kilkanaście sekund po kichnięciu.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Właśnie ja pytałam mojej lekarki to powiedziała, że to raczej nie jajnik tylko rozciąganie się wiązadeł. Ale mi to bardziej podchodzi pod jajnik.Właśnie nie kojarzę, aby w pierwszej ciąży był taki dyskomfort. Może w przyszłym tyg pójdę do jakiegoś lekarza, żeby to sprawdzić. Zobaczę jeszcze.
Jaki mily plan Ja ugotuję rosołek, posprzątam troszeczkę i po 14 idę po synka i na plac zabaw
Przed kichnięciem staram się zgiąć w pół wtedy to nie boli. Czasami jak za szybko wstanę z łóżka to czuję takie rwanie, ale staram sie pamiętać, aby się tak nie wyrywać
Mnie znowu wróciło pieczenie w podbrzuszu, taki palący dyskomfort :O i klucie tak samo mam od dzis, dobrze ze chociaz nie jestem z tym sama zadzwonilam nawet do mojego lekarza i kazal wziac dwie nospy i mowi ze dziwne objawyz tym pieczenien, pierwsze slyszy o czymś takim, wiec mnie nie pocieszyl. Mowil, ze jakby cos to zebym przyjechala do niego do szpitala, ale dobrze ze wizyta w poniedziałek, wiec moze wytrzymam
Wiecie, czy mozna zażywać zurawit w ciazy? Bo z tego wszystkiego nie dopytalam, a cos mi sie wydaje ze to pecherz moze mi sie tak dawac we znaki
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiecie, czy mozna zażywać zurawit w ciazy? Bo z tego wszystkiego nie dopytalam, a cos mi sie wydaje ze to pecherz moze mi sie tak dawac we znaki
Oo, hej Marika, dobrze ze sie odezwalas, co u Ciebie? Jak dajesz rade? Kiedymasz badania?Hej mi się już apteką odbija.. Codziennie 1 raz acard, 3 razy po dwie tabletki nospy i magnezu z Wit b6, wiadomo że kwas foliowy i na wieczór zastrzyk z clexane.. Mała chodząca apteka.. Blee [emoji14]
Wlasnie mi przypomnialas, ze zapomnialam kupic magnez w aptece, a robie juz do niego chyba 5 podejscie
A ten acard i clexane na co bierzesz? Tak prewencyjnie lekarz zalecil?
Karolka2106
reklama
Antonia2016
Ja mam podobnie :-) da się przyzwyczaić :-)Hej mi się już apteką odbija.. Codziennie 1 raz acard, 3 razy po dwie tabletki nospy i magnezu z Wit b6, wiadomo że kwas foliowy i na wieczór zastrzyk z clexane.. Mała chodząca apteka.. Blee [emoji14]