reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Przy pedicure zacielam lekko klienta na pięcie (po prostu użyłam za dużo siły a miał bardzo gruba i sucha skórę) i niestety ale zaczęła lecieć krew. Zatamowalam krwawienie, klient nie miał pretensji (przynajmniej na to wyglądało) a wczoraj późnym wieczorem jak wróciłam z pracy nagrał się na sekretarkę że chce rozmawiać z szefowa. No o szefowa napisała do mnie że klient chce się poskarżyć na moja prace i chce znać moja wersję. Wiec jej odpowiedziałam jak było a ona na to że nie miało prawa się to stać i ma tylko nadzieję że on tego nie rozpowszechni w prasie. I tysiąc pytań do mnie co zrobiłam z krwawieniem itd. dzisiaj ma z nim rozmawiać.

Ale to wypadek przy pracy. Przeproś po prostu, powiedz, ze jest Ci przykro. Robiłaś wszystko w dobrej wierze i zgodnie ze swoją wiedza i doświadczeniem.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
@sylwkaq90 ale relaks :) bardzo ładny piesek. Nam też się marzy owczarek ale to jeszcze długo zanim sobie kupimy bo najpierw jest w planach wybudowanie domku. :D

Co do seksu u nas jest dużo rzadziej niż przed ciąża... praktycznie tylko w weekendy. Jakoś oboje siły nie mamy po pracy. A ja to już w ogóle jak wracam to jestem taka padnięta że seks to ostatnia rzecz o której myślę.

@89Katia powiedziałam ze mi przykro i że to był wypadek.
Denerwuje mnie trochę że u Nas tak o wszystko jest afera, jak byłam na praktykach to aż sama byłam w szoku ile kosmetyczka na dzień plastrów zakładała bo za mocno działala z frezarka a nikt nie robił rabanu. A u mnie to o wszystko jest stres. A to żeby zrobić dobre wrażenie, doradzić, mieć odpowiedni nacisk przy masażu (każdy ma inny próg) itp. bo jak nie to skarga na następny dzień. I strach o każdego klienta czy aby na pewno był zadowolony.
Wygadalam się trochę. ;)

Ostatnia edycja:
Cześć, u Was też kolejny piekny dzień? Po tych tygodniach ciągłego deszczu, w końcu chce się żyć. :)
@89Katia: co do jajników, to ja miałam wrażenie, że je czułam na początku, mniej więcej 6-8tc,ale moja pani doktor mówiła, że to raczej rozciągająca się macica i nie ma powodów do obaw.
Muszę się troszkę ogarnąć i wyskoczyć do Biedronki po zakupy i tą poduszkę. Mam nadzieję, że będzie u mnie w sklepie i jakość też będzie zadowalająca. :)

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas seks ma miejsce i to nie rzadko, ale też nie często :) w 12 Tc czułam mega podniecenie i chcice, teraz to i to się zmniejszyło. Dla mnie to nie ma aż takiego znaczenia, bo bardzo lubię to robić nawet jak na początku wydawałoby się że nie mam ochoty :)
Karolka moja psiaka jest kochana <3 jak się dzidziuś pojawi to może być zazdrosna na początku, ale na pewno nie zrobi krzywdy. Polecam owczarki, mądre pieski.

Hej :) mi się już apteką odbija.. Codziennie 1 raz acard, 3 razy po dwie tabletki nospy i magnezu z Wit b6, wiadomo że kwas foliowy i na wieczór zastrzyk z clexane.. Mała chodząca apteka.. Blee [emoji14]

3jgx3e3knay5jlei.png
No te leki to masakra :) ja to biorę 21 tabletek dopochwowo na dobę (ale małymi kroczkami z nich zchodzę) do tego 5 tabletek rano-witaminy ,acard kwas foliowy itp. I do tego 2 razy dziennie zastrzyk z prolutexu;)

Też muszę się w końcu zbierać do Biedry :) ciekawa jestem jakości tych poduszek ;)

@sylwkaq90 a jak sie zachowuje w stosunku do obcych? Na pewno będzie bardzo zainteresowana nowym lokatorem. :)

Ja bylam w dwóch biedronkach wczoraj i dziś i nawet nie ma śladu ubrań ciazowych. Chyba ich nie ma...

hchy43r8h8l5x99d.png

No te leki to masakra :) ja to biorę 21 tabletek dopochwowo na dobę (ale małymi kroczkami z nich zchodzę) do tego 5 tabletek rano-witaminy ,acard kwas foliowy itp. I do tego 2 razy dziennie zastrzyk z prolutexu;)

21 na dobę [emoji15][emoji15][emoji15] o kurcze!!!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Witam się z hamaczka :)
@Marika92 najważniejsze jest pozytywne myslenie:) musi być dobrze z maluszkiem :)
@Karolka2106 nie martw się praca. Na pewno sprawa rozejrzeć się po kościach. Teraz jesteś najważniejsza Ty i ten mały cud w brzuszku :)
Ja po śniadaniu na razie się relaksuje. Słucham cwierkania ptaszkow i rechoczacych żab w oczku u sąsiada :)
Co do kichania też tak miałam. Ale chyba już mi przeszło, już nie ma tego okropnego bólu.
WOW, ale relaks! Ja też zaraz idę na taras opalać nogi[emoji3]

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też muszę się w końcu zbierać do Biedry :) ciekawa jestem jakości tych poduszek ;)

@sylwkaq90 a jak sie zachowuje w stosunku do obcych? Na pewno będzie bardzo zainteresowana nowym lokatorem. :)
Przez płot udaje groźna, szczeka, a tak naprawdę wpuscila by każdego :) dobrze, że niektórzy ludzie nie wiedzą i boją się takich dużych psów. A ona łagodna, zaraz by piłeczke przyniosła :)

Do góry