reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Przy pedicure zacielam lekko klienta na pięcie (po prostu użyłam za dużo siły a miał bardzo gruba i sucha skórę) i niestety ale zaczęła lecieć krew. Zatamowalam krwawienie, klient nie miał pretensji (przynajmniej na to wyglądało) a wczoraj późnym wieczorem jak wróciłam z pracy nagrał się na sekretarkę że chce rozmawiać z szefowa. No o szefowa napisała do mnie że klient chce się poskarżyć na moja prace i chce znać moja wersję. Wiec jej odpowiedziałam jak było a ona na to że nie miało prawa się to stać i ma tylko nadzieję że on tego nie rozpowszechni w prasie. I tysiąc pytań do mnie co zrobiłam z krwawieniem itd. dzisiaj ma z nim rozmawiać.

Ale to wypadek przy pracy. Przeproś po prostu, powiedz, ze jest Ci przykro. Robiłaś wszystko w dobrej wierze i zgodnie ze swoją wiedza i doświadczeniem.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
@sylwkaq90 ale relaks :) bardzo ładny piesek. Nam też się marzy owczarek ale to jeszcze długo zanim sobie kupimy bo najpierw jest w planach wybudowanie domku. :D

Co do seksu u nas jest dużo rzadziej niż przed ciąża... praktycznie tylko w weekendy. Jakoś oboje siły nie mamy po pracy. A ja to już w ogóle jak wracam to jestem taka padnięta że seks to ostatnia rzecz o której myślę.

@89Katia powiedziałam ze mi przykro i że to był wypadek.
Denerwuje mnie trochę że u Nas tak o wszystko jest afera, jak byłam na praktykach to aż sama byłam w szoku ile kosmetyczka na dzień plastrów zakładała bo za mocno działala z frezarka a nikt nie robił rabanu. A u mnie to o wszystko jest stres. A to żeby zrobić dobre wrażenie, doradzić, mieć odpowiedni nacisk przy masażu (każdy ma inny próg) itp. bo jak nie to skarga na następny dzień. I strach o każdego klienta czy aby na pewno był zadowolony.
Wygadalam się trochę. ;)

Ostatnia edycja:
Cześć, u Was też kolejny piekny dzień? Po tych tygodniach ciągłego deszczu, w końcu chce się żyć. :)
@89Katia: co do jajników, to ja miałam wrażenie, że je czułam na początku, mniej więcej 6-8tc,ale moja pani doktor mówiła, że to raczej rozciągająca się macica i nie ma powodów do obaw.
Muszę się troszkę ogarnąć i wyskoczyć do Biedronki po zakupy i tą poduszkę. Mam nadzieję, że będzie u mnie w sklepie i jakość też będzie zadowalająca. :)

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas seks ma miejsce i to nie rzadko, ale też nie często :) w 12 Tc czułam mega podniecenie i chcice, teraz to i to się zmniejszyło. Dla mnie to nie ma aż takiego znaczenia, bo bardzo lubię to robić nawet jak na początku wydawałoby się że nie mam ochoty :)
Karolka moja psiaka jest kochana <3 jak się dzidziuś pojawi to może być zazdrosna na początku, ale na pewno nie zrobi krzywdy. Polecam owczarki, mądre pieski.

Hej :) mi się już apteką odbija.. Codziennie 1 raz acard, 3 razy po dwie tabletki nospy i magnezu z Wit b6, wiadomo że kwas foliowy i na wieczór zastrzyk z clexane.. Mała chodząca apteka.. Blee [emoji14]

3jgx3e3knay5jlei.png
No te leki to masakra :) ja to biorę 21 tabletek dopochwowo na dobę (ale małymi kroczkami z nich zchodzę) do tego 5 tabletek rano-witaminy ,acard kwas foliowy itp. I do tego 2 razy dziennie zastrzyk z prolutexu;)

Też muszę się w końcu zbierać do Biedry :) ciekawa jestem jakości tych poduszek ;)

@sylwkaq90 a jak sie zachowuje w stosunku do obcych? Na pewno będzie bardzo zainteresowana nowym lokatorem. :)

Ja bylam w dwóch biedronkach wczoraj i dziś i nawet nie ma śladu ubrań ciazowych. Chyba ich nie ma...

hchy43r8h8l5x99d.png

No te leki to masakra :) ja to biorę 21 tabletek dopochwowo na dobę (ale małymi kroczkami z nich zchodzę) do tego 5 tabletek rano-witaminy ,acard kwas foliowy itp. I do tego 2 razy dziennie zastrzyk z prolutexu;)

21 na dobę [emoji15][emoji15][emoji15] o kurcze!!!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Witam się z hamaczka :)
@Marika92 najważniejsze jest pozytywne myslenie:) musi być dobrze z maluszkiem :)
@Karolka2106 nie martw się praca. Na pewno sprawa rozejrzeć się po kościach. Teraz jesteś najważniejsza Ty i ten mały cud w brzuszku :)
Ja po śniadaniu na razie się relaksuje. Słucham cwierkania ptaszkow i rechoczacych żab w oczku u sąsiada :)
Co do kichania też tak miałam. Ale chyba już mi przeszło, już nie ma tego okropnego bólu.
WOW, ale relaks! Ja też zaraz idę na taras opalać nogi[emoji3]

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też muszę się w końcu zbierać do Biedry :) ciekawa jestem jakości tych poduszek ;)

@sylwkaq90 a jak sie zachowuje w stosunku do obcych? Na pewno będzie bardzo zainteresowana nowym lokatorem. :)
Przez płot udaje groźna, szczeka, a tak naprawdę wpuscila by każdego :) dobrze, że niektórzy ludzie nie wiedzą i boją się takich dużych psów. A ona łagodna, zaraz by piłeczke przyniosła :)

Do góry