reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć ranne ptaszki! :) Widzę, że humory dopisują :) i tak trzymać!

Ja w nocy okropnie spałam :/ no ale pewnie w ciągu dnia sobie odbiję. Dziś na 10:30 mam endokrynologa. Nie wiecie może, czy w II trymestrze norma TSH dla kobiet w ciąży zwiększa się do 3? Znalazłam taką informację gdzieś w internecie. Z wczorajszych wyników mam tsh na poziomie 2,3.

Trzymam kciuki za udane wizyty,piękne zdjęcia usg i poznanie wymarzonej płci :)
Wiem, ze norma się zwiększa ale nie mam pojęcia do ilu. Moim zdaniem masz dobre TSH. Trzymam kciuki.
Ja muszę się zapisać bo mi słabo spada...

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Co do zakupów to ja czekam na detektor tętna dziecka.. może to i głupi pomysł, ale wolę jednak sprawdzić między wizytami czy na pewno wszystko jest ok ... zwłaszcza po ostatnich przejsciach i widze ze moj maz też się stresuje czy wszystko jest dobrze...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do zakupów to ja czekam na detektor tętna dziecka.. może to i głupi pomysł, ale wolę jednak sprawdzić między wizytami czy na pewno wszystko jest ok ... zwłaszcza po ostatnich przejsciach i widze ze moj maz też się stresuje czy wszystko jest dobrze...

Ja mam detektor i bardzo sobie chwalę. Gdyby nie on to na pewno leżałabym w szpitalu porzez ostatnie plamienia. A tak wiedziała,że z dzieckiem ok i to mnie uspokajało.

@89Katia wstaw koniecznie zdjęcie sukienki jak do Ciebie dotrze :)

Oczywiście :)

Dzięki 89Katia... nie jestem panikarą, ale tak jak Ty wolę być spokojniejsza bo nerwy nikomu nie służą.

Witaj Jutrzenka :)

Ja również juz przyszykowalam szefa na rok macierzyńskiego, a ze to nasze pierwsze dziecko to mamy nadzieję że nim wrócę i wykorzystam zalegly urlop może kolejna fasoleczka się u mnie brzuchu zadomowi :) ale zobaczymy jak to będzie, na razie czekamy na nasze listopadowe maleństwo :) aj juz nie mogę się doczekać :)

3jgx43r8ceekwbv1.png
A kochana mam taki sam pomysł, zobaczymy jak listopadowe maleństwo da w kość:)

U mnie rok macierzyńskiego bo ja na sto procent... Szefowa tylko jest trochę zła ze dopiero 4 miesiąc a juz na l4 i z tego co lekarz mówi to raczej do końca

Już po śniadanku, ostatnio zajadam się kanapkami z miodem, co w sumie nie jest takie złe, bo mam katar, kaszel i gardło mnie z rana pobolewa. Dzieciaki już wyprawione, starszak na wycieczkę 2 - dniową, a młodsza do szkoły. Kawa się właśnie robi, a ja planuje jakie to seriale dziś obejrzeć, pewnie Drop Dead Diva :) Miłego dnia :) Udanych wizyt :)
P.S. Wczoraj od tego leżenia mega migreny dostałam, musiałam w nocy Apap łykać, no nie nadaje się do odpoczynku :)

reklama
Lornetka nawet nie mów mi o skutkach lezenia... dzisiaj moj maz w koncu do pracy po urlopie to nie będzie tak pilnował ale oczywiście wszystko w ramach rozsądku, zeby maleństwu nie zaszkodzic

Do góry