reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
U mnie w uk robia na zyczenie tez za darmo. Ja dzisiaj robilam a mam 28 lat.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) chyba wreszcie wiosna a nawet lato pomału nadchodzi :) dzisiaj również w Warszawie słoneczny poranek.

Trochę jeszcze poleniuchuje, później śniadanko. Krótki spacer, obiadek na jutro i znów poleniuchuje. Ambitny plan na dziś haha :D

3jgx43r8ceekwbv1.png

Witajcie Dziewczyny... u nas niestety deszcz...ale przynajmniej temperatura przyzwoita... córka ma dzis na 8.50 wiec mogę jeszcze polezec. Ja ostatnio malo śpię w nocy bo w dzień zwykle zaliczam drzemke.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już obudzona, nie jestem w stanie spać dłużej niż do 6 ale mój organizm już się do takiego trybu przyzwyczaił ;)

Dziś wizytuję na 10:40, starsze dziecko zostaje z babcią a ja zaliczę lekarza, pojadę z l4 do pracy i na zakupy tak więc wykorzystam piękny dzień :) no i mam nadzieję, że fasolinda się ładnie ułoży i będzie widać dziewuszkę ;)

Itucha chyba mam z tym spaniem podobnie jak Ty. Trzymam kciuki za usg... mnie ostatnio bardziej głód budzi niż budzik [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej :)

Ja też już nie spię jakieś 1,5h :p standard :p
Ale jeszcze się lenię w łóżku :D

Zaraz wstaję zjeść jakieś śniadanko, chyba tosty i inka dzisiaj wjedzie :D
Na obiad już sobie wymyśliłam krem z pomidorów i schab duszony w sosie musztardowym :)

No i u mnie też pięknie za oknem ;) ;)
Miłego wtorku!

reklama
Cześć ranne ptaszki! :) Widzę, że humory dopisują :) i tak trzymać!

Ja w nocy okropnie spałam :/ no ale pewnie w ciągu dnia sobie odbiję. Dziś na 10:30 mam endokrynologa. Nie wiecie może, czy w II trymestrze norma TSH dla kobiet w ciąży zwiększa się do 3? Znalazłam taką informację gdzieś w internecie. Z wczorajszych wyników mam tsh na poziomie 2,3.

Trzymam kciuki za udane wizyty,piękne zdjęcia usg i poznanie wymarzonej płci :)

Do góry