reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja w lutym sobie aliexpress kupilam sliczna sukienke. Super jest tylko byla odrobinę za mała a teraz jest bardzo duzo za mala. :(
Dzisiaj pewnie pojadę na po wynik pappa bo już jest dostepny.
Pozdrawiam

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Was wszystkie... ciesze się ze bede mogła z Wami przeżywac czas oczekiwania...u mnie niestety nie wszystko odbyło sie bez przeszkód...musiałam juz zostać w domu przez wzgląd na maleństwo ale cóż nie samą praca zyje człowiek. .. jak sie dzisiaj czujecie?

Już po badaniu, leżę w domu w łóżku. Samo badanie błyskawiczne, ale nieprzyjemne i trochę bolało. Dostałam tydzień zwolnienia, a myślałam, że tylko dziś się mam oszczędzać. No nic, teraz tylko żeby z ciążą było ok i z wynikami.
Dobrze że już po. Na pewno będzie wszystko ok.

cześć dziewczyny ☺
pogoda nie za fajna ale przynajmniej nie ma zimno ☺
ja sie przeziębiłam i jak dziś wstałam to myślałam że bez antybiotyku nie da rady ale na szczęście nie trzeba ☺

@Lornetka odpoczywaj, trzymam kciuki za wyniki ☺ będzie dobrze ☺

@89Katia super sukienka ☺

ma ktoś dziś wizyty? trzymam kciuki ☺

miłego dnia ☺

Lornetka dobrze ze juz po badaniu. Wypoczywaj. Wierzę że wyniki będą dobre.

Adrianna można się od tej strony uzależnić ;) jak się u mnie w pracy rozeszła ta strona to każda zawsze coś znajduje dla siebie i trudno od kupna się powstrzymać ;)

3jgx43r8ceekwbv1.png
Ja nie znałam tej stronki. Dzięki za info :) Myślę że skorzystam wcześniej czy później.

Rozmawiałam z szefową i po pierwsze zakomunikowalam, że biorę tydz urlopu, co przyjęła bez mrugnięcia [emoji14] poza tym oni nie podpisują umów, tylko wystawiają rachunek za wykonane świadczenia, dopytam się jeszcze w Izbie Lekarskiej czy to jest ok, ale tak brzmi. Poza tym dodzwoniłam się do lekarza i powiedział, żebym przyszła jak się mam niepokoić, więc jak się uda to umówię się dzisiaj po pracy.

@Lornetka trzymam kciuki :*

Wy szukacie seksownych sukienek, a ja wygodnych bawełnianych majtek [emoji14]

p19uskjojbeqaxq5.png

Co do sukienek to mogę polecic happymum...tylko ze kupilam uzywana na wesele brata za miesiac...ale na zywo śliczna. Jest ten sam model w innej kolorystyce ale rowniez sliczna.

Załączniki

• d656e.jpg
    d656e.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 62
  • d656e_2.jpg
    d656e_2.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 66
@89Katia uwielbiam sukienki z vubu na zdjęciach ale nigdy nie odwazylam sie kupic, bo sie balam kiecke przez neta brac. Mam od nich jedna narzutke i jestem mega zadowolona i taka bluzke koszulowa w serca, byla mega hitem swego czasu na tej stronie, z niej juz jestem mniej zadowolona bo wzielam S a byla duzo za duza, do tego material sliski taki i nieprzepuszczajacy powietrza. Ale na ciąże jak znalazl, taka luzniejsza, brzuch sie zmieści bez problemu :D
@Lornetka super ze juz po badaniach. Ja tez myslalam ze amniopunkcja to max dwa dni sie oszczedzasz i koniec, a tu jednak poważniej.. Ale chociaz wypoczniesz, najważniejsze zeby wszystko bylo dobrze :)
@estrelicia no to widac ze w kazdym kraju inaczej z tymi umowami. A jak jest tam z macierzynskim np?

Wlasnie dzwonili do mnie ze szpitala, ze sa juz wyniki prenatalnych, jitro pojade odebrac, bo dzis w pracy siedze. Trzymajcie kciuki, mam lekkiego stresa :D

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba musze prześledzic forum bo jestem bardzo nie w temacie... mam nadzieję że nadrobie... trzymam kciuki za wszystkie Was i wasze wyniki badań.

reklama
Do góry