reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Świetna :)
Ja również z vubu mam kilka sukienek i jeszcze się nie zawiodłam :) polecam!
Jakbyś się Adrianna zdecydowała to sugeruje brać te które mają wysyłkę w 24h bo jak jest kilka dni to często się ten czas wydłuża i ja raz czekałam dwa miesiące na dostawę. A jak brałam te co są do wysyłki 24h to mega szybka wysyłka. Ja biorę zawsze za pobraniem i zwykle po 2-3 dniach zamówienie było już u mnie :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

Już po badaniu, leżę w domu w łóżku. Samo badanie błyskawiczne, ale nieprzyjemne i trochę bolało. Dostałam tydzień zwolnienia, a myślałam, że tylko dziś się mam oszczędzać. No nic, teraz tylko żeby z ciążą było ok i z wynikami.

Ja na jedna sukienkę tez czekałam coś ok miesiąca, ale zazwyczaj w ciągu 1-2 dni kiecki są u mnie :) ja akurat płace od razu przelewem.

Ja mam 171 i wazę 58kg. Brałam rozmiar M (do 170cm). I sukienki pasowały idealnie.

Teraz wzięłam rozmiar M, ale długość do (175, bo biore pod uwagę, ze brzuch mi teoche podniesie sukienkę). Ciekawe czy będzie ok :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Lornetka dobrze ze juz po badaniu. Wypoczywaj. Wierzę że wyniki będą dobre.

Adrianna można się od tej strony uzależnić ;) jak się u mnie w pracy rozeszła ta strona to każda zawsze coś znajduje dla siebie i trudno od kupna się powstrzymać ;)

3jgx43r8ceekwbv1.png

Już po badaniu, leżę w domu w łóżku. Samo badanie błyskawiczne, ale nieprzyjemne i trochę bolało. Dostałam tydzień zwolnienia, a myślałam, że tylko dziś się mam oszczędzać. No nic, teraz tylko żeby z ciążą było ok i z wynikami.

Odpoczywaj. Trzymamy bardzo mocno kciuki za wynik. Na pewno będzie wszystko dobrze!!!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Witam w deszczowy dzien ;) Clue ja tak mialam przy corce niby myslalam ze to chlopak, bo tak mi sie wydawalo ze widzialam jajka wielkie na usg ;) a to sie okazala dziewczynka ;)
A co to to za wredna nauczycielka sie trafila Twojemu synkowi?

Estrelicia, zaskocze Cie ale pierwsze slysze o gryzacych muchach ;)
Wypytaj sie szefowej zawsze za granica to innaczej niz w Polsce, przewaznie duzo latwiej ;) ja swoja firme zalozylam online, bez wychodzenia z domu w 15 min ;)

Katia bardzo fajna sukienka taka delikatna I kolor na czasie ;)
A te vubu to nie jest jak aliexpress? Mam kilka sukienek z ich strony ale roznej jakosci, raz da corki zamowilam, to wygladala jak szmata do podlogi :D

Witam w deszczowy dzien ;) Clue ja tak mialam przy corce niby myslalam ze to chlopak, bo tak mi sie wydawalo ze widzialam jajka wielkie na usg ;) a to sie okazala dziewczynka ;)
A co to to za wredna nauczycielka sie trafila Twojemu synkowi?

Estrelicia, zaskocze Cie ale pierwsze slysze o gryzacych muchach ;)
Wypytaj sie szefowej zawsze za granica to innaczej niz w Polsce, przewaznie duzo latwiej ;) ja swoja firme zalozylam online, bez wychodzenia z domu w 15 min ;)

Katia bardzo fajna sukienka taka delikatna I kolor na czasie ;)
A te vubu to nie jest jak aliexpress? Mam kilka sukienek z ich strony ale roznej jakosci, raz da corki zamowilam, to wygladala jak szmata do podlogi :D

Tzn zamówiłas z alieksoress dla córki tak? No tam to można różnie trafić niestety.
Vubu ma wszyte swoje metki do sukienek. I tak jak @Myszka90 pisała jakościowo są spoko.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry