Ja też prawie spod Wawy bo mieszkamy w Międzylesiu Wawer. A naokoło nas las. Chora jestem jak mam jechać do Centrum. Te tłumy nieznanych ludzi po prostu koszmar - odwykłam od wielkiego miasta. A kiedyś pracowało się w korporacji w Mordorze - stare, złe czasy@clue ja spod WarsZawy i pogoda taka sama :/ będzie padało... buuu
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.
reklama
estrelicia
Fanka BB :)
Dzień dobry kochane!
Powodzenia na wizytach u nas pogoda dzisiaj dosyć ładna, a ja znowu w pracy martwię się, że ledwo jedno przeziębienie mi się kończy, to zaraz kolejne zacznie przez tę klimę. Poza tym muszę dzisiaj pogadać z szefową o urlopie, bo jakieś kręcenie się zaczyna, z umową się ociagaja i tak się zastanawiam czy nie robią ciężarnej obcokrajowki w balona... Więc trzymajcie kciuki!
@89Katia będziesz szła na jakąś kontrolę?
@Mycha07 na pewno słyszałaś o meszkach [emoji14] małe muszki jak owocowki, ledwo je widać, a jak chapna to swędzi diabelstwo [emoji14]
Powodzenia na wizytach u nas pogoda dzisiaj dosyć ładna, a ja znowu w pracy martwię się, że ledwo jedno przeziębienie mi się kończy, to zaraz kolejne zacznie przez tę klimę. Poza tym muszę dzisiaj pogadać z szefową o urlopie, bo jakieś kręcenie się zaczyna, z umową się ociagaja i tak się zastanawiam czy nie robią ciężarnej obcokrajowki w balona... Więc trzymajcie kciuki!
@Mycha07 na pewno słyszałaś o meszkach [emoji14] małe muszki jak owocowki, ledwo je widać, a jak chapna to swędzi diabelstwo [emoji14]
Witam się i ja
U nas też pogoda nie napawa optymizmem, niby ciepło, ale co chwila przepaduje.
Życzę powodzenia wszystkim dziś wizytującym. Mnie dziś czeka pracowity dzień, a po południu jadę do przyjaciółki która ma dwu tygodniowego synka. Taki słodziak z niego, już nie mogę się doczekać
U nas też pogoda nie napawa optymizmem, niby ciepło, ale co chwila przepaduje.
Życzę powodzenia wszystkim dziś wizytującym. Mnie dziś czeka pracowity dzień, a po południu jadę do przyjaciółki która ma dwu tygodniowego synka. Taki słodziak z niego, już nie mogę się doczekać
Dzień dobry kochane!
Tak, pojde na kontrole w przyszłym tygodniu. To będą dwa tygodnie od wykrycia tego czegoś (chyba krwiaka). Mam nadzieje, ze do tego czasu już go we mnie nie bedzie. Ten tydzień jeszcze będę się bardzo oszczędzać.
A nie masz jeszcze podpisanej umowy?
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Bezkonserwantow
Kupiłam sukienkę na wesele w lipcu. Mam nadzieje, ze brzuch się zmieści
Do tego kupię opaskę z kwiatami (@Marika92 dzięki za inspiracje!!) i jakieś delikatne sandałki. Zobacz załącznik 806535
Prześliczna [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
estrelicia
No właśnie nie, nie bardzo rozumiem zasadę zatrudniania mnie tutaj, w sensie w Polsce musiałam założyć własną działalność, a tutaj tak jakby umowa zlecenie, ale nie mam umowy, więc jak przyjdzie szefowa to z miną słodkiej, niewinnej istotki spytam się o co chodzi
Adrianna.em
@89Katia śliczna sukienka! Zamawiałaś już z tej strony ubrania? Często tam zaglądałam, ale zastanawiałam się jak z jakością
Tak, zamówiłam kilka sukienek. Jak za taka cenę jakośc fajna jeszcze się nie zawiodłam. Najbardziej jestem zadowolona z tej sukienki
Miałam ja na sylwestrze i i nie mogę się doczekać aż ja znowu założę pewnie dopiero na chrzciny [emoji23]
Mam od nich 3 sukienki codzienne i jedna wizytowa. Jest naprawdę spoko
Załączniki
reklama
No właśnie nie, nie bardzo rozumiem zasadę zatrudniania mnie tutaj, w sensie w Polsce musiałam założyć własną działalność, a tutaj tak jakby umowa zlecenie, ale nie mam umowy, więc jak przyjdzie szefowa to z miną słodkiej, niewinnej istotki spytam się o co chodzi
Może to południowy klimat tak działa kto by się przejmował formalnosciami a tak serio to porozmawiaj