reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

@clue ja spod WarsZawy i pogoda taka sama :/ będzie padało... buuu
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.

hchy43r8h8l5x99d.png
Ja też prawie spod Wawy bo mieszkamy w Międzylesiu Wawer. A naokoło nas las. Chora jestem jak mam jechać do Centrum. Te tłumy nieznanych ludzi po prostu koszmar - odwykłam od wielkiego miasta. A kiedyś pracowało się w korporacji w Mordorze - stare, złe czasy :)

reklama
Dzień dobry kochane!

Powodzenia na wizytach:) u nas pogoda dzisiaj dosyć ładna, a ja znowu w pracy martwię się, że ledwo jedno przeziębienie mi się kończy, to zaraz kolejne zacznie przez tę klimę. Poza tym muszę dzisiaj pogadać z szefową o urlopie, bo jakieś kręcenie się zaczyna, z umową się ociagaja i tak się zastanawiam czy nie robią ciężarnej obcokrajowki w balona... Więc trzymajcie kciuki!
@89Katia będziesz szła na jakąś kontrolę?
@Mycha07 na pewno słyszałaś o meszkach [emoji14] małe muszki jak owocowki, ledwo je widać, a jak chapna to swędzi diabelstwo [emoji14]

p19uskjojbeqaxq5.png

Witam się i ja ;)
U nas też pogoda nie napawa optymizmem, niby ciepło, ale co chwila przepaduje.
Życzę powodzenia wszystkim dziś wizytującym. Mnie dziś czeka pracowity dzień, a po południu jadę do przyjaciółki która ma dwu tygodniowego synka. Taki słodziak z niego, już nie mogę się doczekać :-) :)

Dzień dobry kochane!

Powodzenia na wizytach:) u nas pogoda dzisiaj dosyć ładna, a ja znowu w pracy martwię się, że ledwo jedno przeziębienie mi się kończy, to zaraz kolejne zacznie przez tę klimę. Poza tym muszę dzisiaj pogadać z szefową o urlopie, bo jakieś kręcenie się zaczyna, z umową się ociagaja i tak się zastanawiam czy nie robią ciężarnej obcokrajowki w balona... Więc trzymajcie kciuki!
@89Katia będziesz szła na jakąś kontrolę?
@Mycha07 na pewno słyszałaś o meszkach [emoji14] małe muszki jak owocowki, ledwo je widać, a jak chapna to swędzi diabelstwo [emoji14]

p19uskjojbeqaxq5.png

Tak, pojde na kontrole w przyszłym tygodniu. To będą dwa tygodnie od wykrycia tego czegoś (chyba krwiaka). Mam nadzieje, ze do tego czasu już go we mnie nie bedzie. Ten tydzień jeszcze będę się bardzo oszczędzać.

A nie masz jeszcze podpisanej umowy?

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Kupiłam sukienkę na wesele w lipcu. Mam nadzieje, ze brzuch się zmieści :)
Do tego kupię opaskę z kwiatami (@Marika92 dzięki za inspiracje!!) i jakieś delikatne sandałki.
IMG_1986.jpg

Załączniki

• IMG_1986.jpg
    IMG_1986.jpg
    95,4 KB · Wyświetleń: 395
No właśnie nie, nie bardzo rozumiem zasadę zatrudniania mnie tutaj, w sensie w Polsce musiałam założyć własną działalność, a tutaj tak jakby umowa zlecenie, ale nie mam umowy, więc jak przyjdzie szefowa to z miną słodkiej, niewinnej istotki spytam się o co chodzi ;)

p19uskjojbeqaxq5.png

@89Katia śliczna sukienka! Zamawiałaś już z tej strony ubrania? Często tam zaglądałam, ale zastanawiałam się jak z jakością :)

Tak, zamówiłam kilka sukienek. Jak za taka cenę jakośc fajna :) jeszcze się nie zawiodłam. Najbardziej jestem zadowolona z tej sukienki
IMG_1962.JPG

Miałam ja na sylwestrze i i nie mogę się doczekać aż ja znowu założę :) pewnie dopiero na chrzciny [emoji23]

Mam od nich 3 sukienki codzienne i jedna wizytowa. Jest naprawdę spoko :)

Załączniki

• IMG_1962.JPG
    IMG_1962.JPG
    89 KB · Wyświetleń: 341
reklama
No właśnie nie, nie bardzo rozumiem zasadę zatrudniania mnie tutaj, w sensie w Polsce musiałam założyć własną działalność, a tutaj tak jakby umowa zlecenie, ale nie mam umowy, więc jak przyjdzie szefowa to z miną słodkiej, niewinnej istotki spytam się o co chodzi ;)

p19uskjojbeqaxq5.png

Może to południowy klimat tak działa :) kto by się przejmował formalnosciami :) a tak serio to porozmawiaj

Do góry