reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

No ja ogólnie jestem bardzo owocowa haha na co jest sezon, u mnie zawsze pełno owoców. A co do arbuza to widywalam już, ale obawiałam się czy będzie dobry... No ale chyba jutro trzeba kupic heheh.
Oglądałam właśnie właśnie wiadomościach o kangurowaniu i kurczę co pokazywali jakieś dzidzie to ja wylam. Ah te hormony hahha
No te hormony, ja dzis plakalam na bajce Barbi dla dzieci [emoji23] , zawsze w ciazy jakos tak mieklam ;)

reklama
Akpuroks, moge wrzucic na fb ;) corka sama robila, sama wymyslila jaki ma byc a ja biedna musialam piec kazdy kolor osobno ;)

U mnie promocja na borowki I winogrona po 80centow ide jutro nakupowac I bede sie obzerac :D

Ja wlasnie wcinam oliwki

Lornetka nie wiem co to za zabieg ale nie brzmi fajnie, cos z iglami mi sie kojarzy... a igiel nie lubie :/ powodzenia oby bolalo jak.najmniej!

Pudrowana co cie ugryzlo? Meska? Co to :)

Akpuroks, moge wrzucic na fb ;) corka sama robila, sama wymyslila jaki ma byc a ja biedna musialam piec kazdy kolor osobno ;)

U mnie promocja na borowki I winogrona po 80centow ide jutro nakupowac I bede sie obzerac :D

Ja wlasnie wcinam oliwki

Lornetka nie wiem co to za zabieg ale nie brzmi fajnie, cos z iglami mi sie kojarzy... a igiel nie lubie :/ powodzenia oby bolalo jak.najmniej!

Pudrowana co cie ugryzlo? Meska? Co to :)
@Mycha07 chyba chodzilo o meszke :)

Drogie Mamy!!
Pytanie z innej beczki... Czy uwazacie ze rowerek biegowy dla dwu latka to dobry prezent? :)
Taki wymyslilam dla syna na urodziny a maz ma watpliwosci... Pomozecie cos??
Dzieki za wszystkie sugestie :)

@Lornetka kciukasy zaciśnięte [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

@hugins za Twoja wizytę również [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Ja tez mam chrapkę na owoce ... dziś na śniadanie owsianka z gruszka i borówkami, później winogrona i jeszcze mi się chciało tylko właśnie ja to bym zjadła maliny ... uwielbiam
I oczywiście pomidory malinowe na kilogramy [emoji39]a najlepiej właśnie z dobrym serkiem

Ja tylko w pracy w pn i wt i odbieram dni wolne, wiec 5 dni wolnego będzie [emoji41]... dzięki temu nawet dziś nie mam monday bluess [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Drogie Mamy!!
Pytanie z innej beczki... Czy uwazacie ze rowerek biegowy dla dwu latka to dobry prezent? :)
Taki wymyslilam dla syna na urodziny a maz ma watpliwosci... Pomozecie cos??
Dzieki za wszystkie sugestie :)
Jeden z lepszych prezentow! Super uczy dziecko utrzymanie rownowagi , po takim biegowym bezproblemu wsiadzie I pojedzie na normalnym rowerze :)

reklama
@Lornetka kciuki scisniete
@hugins bedzie dobrze no stress

Ja wczoraj znowu powtorka z rozrywki pomimo ze caly dzien lezalam zobaczymy co dzisiaj narazie jest ok

Anusiak tak może byc, bo krwiak się oczyszcza. Ja plamilam 3 dni mimo leżenia.

Jestem w drodze do laboratorium. Jutro mam endokrynologa i robię wyniki tarczycy.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Do góry