reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

U nas lekarz nie mógł znaleźć żołądka i mówił to samo co u CB czyli że dziecko się wyróżnił i dlatego nie widać. Kazał nam wyjść na trochę i później znów próbował i dalej nie było widać więc jeszcze raz kazał chwilę poczekać i wreszcie za 3razem było widać i wszystko ok.

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
dziękuję za odpowiedź. ale fajny ten twój lekarz, ja mimo że jestem jego pacjentką od 8 lal nie zaproponował mi żeby poszukać żołądka za jakiś czas, tylko zrobił dodatkowe przezpochwowe od razu. nie prowadzę u niego ciąży, ale byłam w 6 tyg z lekkim krwawieniem i powiedział że mam spadnięty i nieregularny pęcherzyk, wiec zapytałam jak to widzi to powiedział że słabo. nastawiłam się, że stracę dzieciątko a za dwa tygodnie okazało się że piękna ciąża z okrągłym pęcherzykiem i bijącym serduszkiem. więc po tym co wtedy usłyszałam od niego i ile się wycierpiałam, mógł kazać mi poczekać godzinkę i znaleźć żołądek i pęcherz moczowy. i jeszcze raz dziękuję za odpowiedź bo trochę mi lepiej :-)

reklama
Hej
Anusiak dobrze, że to "tylko" krwiak.

Ja też uwielbiam czereśnie, ale w tym roku u nas w ogrodzie nie bedzie, bo akurat jak czereśnia zakwitła, to przyszedł mróz...może znajdę gdzieś na rynku...

I arbuza też zjadłabym :D

Hej

Ja też uwielbiam czereśnie, ale w tym roku u nas w ogrodzie nie bedzie, bo akurat jak czereśnia zakwitła, to przyszedł mróz...może znajdę gdzieś na rynku...

Chyba wszyscy z tymi czereśniami maja taki problem [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja już w stresie, bo rano na 8 na amniopunkcje jadę, wzięłam urlop, więc poleżę cały dzień, logistyką poszkolną ma zając się mąż. Najgorsze, że genetyk powiedział, że oni nie robią ze znieczuleniem miejscowym, no kurcze...

Lornetka to będę jutro trzymać kciuki; )
Mnie wczoraj męska ugryzła ręką spuchły troszkę i dopiero teraz mocno czuje i grzeje;/wiec leżę z ręcznikiem z lodem

Hej

U Nas na działce ogrodowej też zmarzła i nietety nie bedzie. Tylko wiśnia ocalala. No i maliny będą mam nadzieję ale to jeszcze długo. ;)

@Lornetka powodzenia jutro na badaniach. A wyniki kiedy podają?

Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze, ze juz jestescie po prenatalnych. Ja mam jutro wizyte i mimo wspanialej pogody, grilla caly dzien mam dola i sie denerwuje. Chyba dzisiaj ciezko bedzie zasnac ;)
Ja tez w koncu moge jesc. Wlasnie zjadlam jajecznice pierwszy raz od kiedy jestem w ciazy :D
Ale mi narobilyscie apetytu na czeresnie ! Za dwa dni jade do Polski to bede ich szukac :)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry