dziękuję za odpowiedź. ale fajny ten twój lekarz, ja mimo że jestem jego pacjentką od 8 lal nie zaproponował mi żeby poszukać żołądka za jakiś czas, tylko zrobił dodatkowe przezpochwowe od razu. nie prowadzę u niego ciąży, ale byłam w 6 tyg z lekkim krwawieniem i powiedział że mam spadnięty i nieregularny pęcherzyk, wiec zapytałam jak to widzi to powiedział że słabo. nastawiłam się, że stracę dzieciątko a za dwa tygodnie okazało się że piękna ciąża z okrągłym pęcherzykiem i bijącym serduszkiem. więc po tym co wtedy usłyszałam od niego i ile się wycierpiałam, mógł kazać mi poczekać godzinkę i znaleźć żołądek i pęcherz moczowy. i jeszcze raz dziękuję za odpowiedź bo trochę mi lepiej :-)U nas lekarz nie mógł znaleźć żołądka i mówił to samo co u CB czyli że dziecko się wyróżnił i dlatego nie widać. Kazał nam wyjść na trochę i później znów próbował i dalej nie było widać więc jeszcze raz kazał chwilę poczekać i wreszcie za 3razem było widać i wszystko ok.
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Już prawie nie ma [emoji14]
Hej
Anusiak dobrze, że to "tylko" krwiak.
Ja też uwielbiam czereśnie, ale w tym roku u nas w ogrodzie nie bedzie, bo akurat jak czereśnia zakwitła, to przyszedł mróz...może znajdę gdzieś na rynku...
I arbuza też zjadłabym
Ja też uwielbiam czereśnie, ale w tym roku u nas w ogrodzie nie bedzie, bo akurat jak czereśnia zakwitła, to przyszedł mróz...może znajdę gdzieś na rynku...
I arbuza też zjadłabym
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Hej
I arbuza też zjadłabym
Chyba wszyscy z tymi czereśniami maja taki problem [emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
L
Lornetka
Gość
A ja już w stresie, bo rano na 8 na amniopunkcje jadę, wzięłam urlop, więc poleżę cały dzień, logistyką poszkolną ma zając się mąż. Najgorsze, że genetyk powiedział, że oni nie robią ze znieczuleniem miejscowym, no kurcze...
pudrowaona5
Lornetka to będę jutro trzymać kciuki; )
Mnie wczoraj męska ugryzła ręką spuchły troszkę i dopiero teraz mocno czuje i grzeje;/wiec leżę z ręcznikiem z lodem
Mnie wczoraj męska ugryzła ręką spuchły troszkę i dopiero teraz mocno czuje i grzeje;/wiec leżę z ręcznikiem z lodem
Karolka2106
Na ryneczku już się nie mogę doczekac jak będzie sezon na te wszystkie owoce, ale będe się zajadac.Skąd masz czereśnie??? Jak ja uwielbiam!!! Ale jeszcze nie widziałam nigdzie[emoji58]
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolka2106
U Nas na działce ogrodowej też zmarzła i nietety nie bedzie. Tylko wiśnia ocalala. No i maliny będą mam nadzieję ale to jeszcze długo.Hej
I arbuza też zjadłabym
@Lornetka powodzenia jutro na badaniach. A wyniki kiedy podają?
hugins
Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze, ze juz jestescie po prenatalnych. Ja mam jutro wizyte i mimo wspanialej pogody, grilla caly dzien mam dola i sie denerwuje. Chyba dzisiaj ciezko bedzie zasnac
Ja tez w koncu moge jesc. Wlasnie zjadlam jajecznice pierwszy raz od kiedy jestem w ciazy
Ale mi narobilyscie apetytu na czeresnie ! Za dwa dni jade do Polski to bede ich szukac
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez w koncu moge jesc. Wlasnie zjadlam jajecznice pierwszy raz od kiedy jestem w ciazy
Ale mi narobilyscie apetytu na czeresnie ! Za dwa dni jade do Polski to bede ich szukac
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Karolka2106