reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

No ja ogólnie jestem bardzo owocowa haha na co jest sezon, u mnie zawsze pełno owoców. A co do arbuza to widywalam już, ale obawiałam się czy będzie dobry... No ale chyba jutro trzeba kupic heheh.
Oglądałam właśnie właśnie wiadomościach o kangurowaniu i kurczę co pokazywali jakieś dzidzie to ja wylam. Ah te hormony hahha
No te hormony, ja dzis plakalam na bajce Barbi dla dzieci [emoji23] , zawsze w ciazy jakos tak mieklam ;)

reklama
Akpuroks, moge wrzucic na fb ;) corka sama robila, sama wymyslila jaki ma byc a ja biedna musialam piec kazdy kolor osobno ;)

U mnie promocja na borowki I winogrona po 80centow ide jutro nakupowac I bede sie obzerac :D

Ja wlasnie wcinam oliwki

Lornetka nie wiem co to za zabieg ale nie brzmi fajnie, cos z iglami mi sie kojarzy... a igiel nie lubie :/ powodzenia oby bolalo jak.najmniej!

Pudrowana co cie ugryzlo? Meska? Co to :)

Akpuroks, moge wrzucic na fb ;) corka sama robila, sama wymyslila jaki ma byc a ja biedna musialam piec kazdy kolor osobno ;)

U mnie promocja na borowki I winogrona po 80centow ide jutro nakupowac I bede sie obzerac :D

Ja wlasnie wcinam oliwki

Lornetka nie wiem co to za zabieg ale nie brzmi fajnie, cos z iglami mi sie kojarzy... a igiel nie lubie :/ powodzenia oby bolalo jak.najmniej!

Pudrowana co cie ugryzlo? Meska? Co to :)
@Mycha07 chyba chodzilo o meszke :)

Drogie Mamy!!
Pytanie z innej beczki... Czy uwazacie ze rowerek biegowy dla dwu latka to dobry prezent? :)
Taki wymyslilam dla syna na urodziny a maz ma watpliwosci... Pomozecie cos??
Dzieki za wszystkie sugestie :)

@Lornetka kciukasy zaciśnięte [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

@hugins za Twoja wizytę również [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Ja tez mam chrapkę na owoce ... dziś na śniadanie owsianka z gruszka i borówkami, później winogrona i jeszcze mi się chciało tylko właśnie ja to bym zjadła maliny ... uwielbiam
I oczywiście pomidory malinowe na kilogramy [emoji39]a najlepiej właśnie z dobrym serkiem

Ja tylko w pracy w pn i wt i odbieram dni wolne, wiec 5 dni wolnego będzie [emoji41]... dzięki temu nawet dziś nie mam monday bluess [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Drogie Mamy!!
Pytanie z innej beczki... Czy uwazacie ze rowerek biegowy dla dwu latka to dobry prezent? :)
Taki wymyslilam dla syna na urodziny a maz ma watpliwosci... Pomozecie cos??
Dzieki za wszystkie sugestie :)
Jeden z lepszych prezentow! Super uczy dziecko utrzymanie rownowagi , po takim biegowym bezproblemu wsiadzie I pojedzie na normalnym rowerze :)

reklama
@Lornetka kciuki scisniete
@hugins bedzie dobrze no stress

Ja wczoraj znowu powtorka z rozrywki pomimo ze caly dzien lezalam zobaczymy co dzisiaj narazie jest ok

Anusiak tak może byc, bo krwiak się oczyszcza. Ja plamilam 3 dni mimo leżenia.

Jestem w drodze do laboratorium. Jutro mam endokrynologa i robię wyniki tarczycy.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Do góry