No te hormony, ja dzis plakalam na bajce Barbi dla dzieci [emoji23] , zawsze w ciazy jakos tak mieklamNo ja ogólnie jestem bardzo owocowa haha na co jest sezon, u mnie zawsze pełno owoców. A co do arbuza to widywalam już, ale obawiałam się czy będzie dobry... No ale chyba jutro trzeba kupic heheh.
Oglądałam właśnie właśnie wiadomościach o kangurowaniu i kurczę co pokazywali jakieś dzidzie to ja wylam. Ah te hormony hahha
reklama
L
Lornetka
Gość
Na wyniki mam czekać17 dni.U Nas na działce ogrodowej też zmarzła i nietety nie bedzie. Tylko wiśnia ocalala. No i maliny będą mam nadzieję ale to jeszcze długo.
@Lornetka powodzenia jutro na badaniach. A wyniki kiedy podają?
Akpuroks, moge wrzucic na fb corka sama robila, sama wymyslila jaki ma byc a ja biedna musialam piec kazdy kolor osobno
U mnie promocja na borowki I winogrona po 80centow ide jutro nakupowac I bede sie obzerac
Ja wlasnie wcinam oliwki
Lornetka nie wiem co to za zabieg ale nie brzmi fajnie, cos z iglami mi sie kojarzy... a igiel nie lubie :/ powodzenia oby bolalo jak.najmniej!
Pudrowana co cie ugryzlo? Meska? Co to
U mnie promocja na borowki I winogrona po 80centow ide jutro nakupowac I bede sie obzerac
Ja wlasnie wcinam oliwki
Lornetka nie wiem co to za zabieg ale nie brzmi fajnie, cos z iglami mi sie kojarzy... a igiel nie lubie :/ powodzenia oby bolalo jak.najmniej!
MarMo
Fanka BB :)
@Mycha07 chyba chodzilo o meszkeAkpuroks, moge wrzucic na fb corka sama robila, sama wymyslila jaki ma byc a ja biedna musialam piec kazdy kolor osobno
Ja wlasnie wcinam oliwki
Emsi*
@Lornetka kciukasy zaciśnięte [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@hugins za Twoja wizytę również [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Ja tez mam chrapkę na owoce ... dziś na śniadanie owsianka z gruszka i borówkami, później winogrona i jeszcze mi się chciało tylko właśnie ja to bym zjadła maliny ... uwielbiam
I oczywiście pomidory malinowe na kilogramy [emoji39]a najlepiej właśnie z dobrym serkiem
Ja tylko w pracy w pn i wt i odbieram dni wolne, wiec 5 dni wolnego będzie [emoji41]... dzięki temu nawet dziś nie mam monday bluess [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@hugins za Twoja wizytę również [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Ja tez mam chrapkę na owoce ... dziś na śniadanie owsianka z gruszka i borówkami, później winogrona i jeszcze mi się chciało tylko właśnie ja to bym zjadła maliny ... uwielbiam
I oczywiście pomidory malinowe na kilogramy [emoji39]a najlepiej właśnie z dobrym serkiem
Ja tylko w pracy w pn i wt i odbieram dni wolne, wiec 5 dni wolnego będzie [emoji41]... dzięki temu nawet dziś nie mam monday bluess [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O tym tez nie slyszalam [emoji23]@Mycha07 chyba chodzilo o meszke
Jeden z lepszych prezentow! Super uczy dziecko utrzymanie rownowagi , po takim biegowym bezproblemu wsiadzie I pojedzie na normalnym rowerzeDrogie Mamy!!
Pytanie z innej beczki... Czy uwazacie ze rowerek biegowy dla dwu latka to dobry prezent?
Taki wymyslilam dla syna na urodziny a maz ma watpliwosci... Pomozecie cos??
Dzieki za wszystkie sugestie
Anusiak1507
reklama
Anusiak tak może byc, bo krwiak się oczyszcza. Ja plamilam 3 dni mimo leżenia.
Jestem w drodze do laboratorium. Jutro mam endokrynologa i robię wyniki tarczycy.
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017